Andres oplevelser med klang

Udtalelser

At hjælpe andre til at finde ind til ro og fornyet energi og velvære, fylder mig med glæde og taknemmelighed hver eneste gang. Siden 2016, hvor jeg uddannede mig som klangmassør, er der efterhånden kommet en del positive ord med retur fra mine mange klienter.
Læs et udpluk nedenfor.

“Jeg var så heldig at vinde en klangmassage hos Anne. Det var en helt fantastisk oplevelse – disse helt vidunderlige toner fra de tibetanske klangskåle går dybt ind på celleplan og bringer ro og healing. Hvor dybt det går fandt jeg først ud af efter jeg kom hjem nogle timer senere, hvor jeg simpelthen måtte lægge mig, da jeg var overvældende træt (på den gode måde) og da vidste jeg at klangmassagen havde langt større effekt end jeg havde kunnet forestille mig. Anne afslutter med en dejlig healing touch som giver en virkelig behagelig afslutning og følelse af at have været i gode og dygtige hænder.

Jeg anbefaler alle at prøve denne skønne, skønne klangmassage, og anbefaler også, for størst mulig effekt, at man ikke “skal noget” bagefter, men giver sig selv ro og mulighed for at integrere. Det er healing på dybt plan og næing for sjæl og krop som fortsætter i flere dage efter. I LOVE IT ♡.

TAK Anne – det var tiltrængt og helt vidunderligt og det bliver ikke sidste gang, det er sikkert”.

– Kirsten

“Jeg kom til Anne efter et par stressfulde dage og havde svært ved at finde ro. Da jeg gik fra Anne, var det med ro i sjælen. Anne er meget nærværende og god til at fornemme lige præcis det, du har brug for. Det er en fantastisk oplevelse med de mange forskellige lyde, som fremkommer under massagen.

Meget specielt og dejligt at mærke vibrationerne i kroppen. Klangmassagen afsluttes med en kort fysisk berøring/massage, som fuldender oplevelsen.

Anne både indleder og afslutter med en lille snak, så man er sikker på ikke at gå derfra med noget uforløst.

Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg prøver dette. Har allerede købt et gavekort til min svigerinde i fødselsdagsgave, da hun også skal have denne dejlige oplevelse”.

– Connie Hansen

“Kære Anne

Jeg kom til dig for at finde indre ro. Jeg oplevede en dejlig indre ro og pludselig var der gået en hel time med fuldstændig afslapning og klanglyde der virkede meget beroligende.

Du udstråler selv ro, så man føler tryghed, når man møder dig. Det er lige det jeg tænker nu, det var bare skønt!”

– Lilli

“Jeg har fået tre klangbehandlinger hos Anne i december måned. Fantastisk afstemt i forhold til hvordan jeg havde det. Anne har en fin intuition, som sammen med mine ønsker omkring lydbehandlingerne gav et godt resultat.

Jeg kom med et nervesystem, der var overbelastet efter svært arbejdspres og langtidssygemelding. Og der hvor ord, samtalebehandling, meditation og træning i naturen ikke kunne nå, gik klangmassagen ind, gav ro, og opløste spændingerne i kroppen.

Det var fantastisk, og jeg kan kun give de bedste anbefalinger.

– Marie Hansen

“Jeg har lige været til klangmassage hos Anne, og det var en virkelig dejlig oplevelse.

Det kan anbefales! Smukt og afslappende.

Tak til dig Anne”
– Asta Holzmann

“I forbindelse med et akut forhøjet blodtryk, fik jeg klangterapi behandling af Anne. Bagefter mærkede jeg tydeligt en positiv virkning både i krop og sind. Jeg valgte at få nogle behandlinger med nogle ugers mellemrum. Mit blodtryk er nu helt fint.

Kære Anne: Jeg er dig dybt taknemmelig for dine behandlinger med lydene fra dine smukke klangskåle og din ro og dit personlige overskud, du udstråler samtidig med, at du behandler.

Dejligt at nyde godt af din gode energi”

– Roselil

“Jeg oplevede ved klangbehandling hos Anne, hvor god hun er til at fornemme, hvor man har behov for at få ro og afspænding. Under hele forløbet følte jeg, at hun totalt tunede ind på mit behov, og skålene og lydene faldt helt naturligt ind, der hvor jeg havde brug for det, og jeg faldt meget hurtigt til ro.

Annes brug af klangskåle og deres lyde og den efterfølgende fysiske afspænding går fantastik godt hånd i hånd. Da vi var ved at nå til afslutning, og jeg skulle vende tilbage fra den dybe ro og afslapning, følte jeg en helt unik ro og et stort velbehag i hele kroppen.

Jeg var fyldt med ny energi, og jeg følte mig meget rolig både fysisk og mentalt.

Det er helt klart en meget unik måde Anne giver behandlinger på med både klangskåle og de behagelige fysiske afspændinger, som hun bruger undervejs. Det giver en fantastisk fysisk velværefølelse, og man får en rigtig god ro i sin mentale tilstand.

Det er en yderst behagelig behandlingsform, som jeg bestemt vil anbefale andre at prøve”.

– Anonym (18 år)

 

“Jeg har brugt at få klangmassage når jeg har været et sted i mit liv med stress og indre uro. Det er en helt fantastisk oplevelse, først at blive overbruset med klange, fra små regndrypslyde til dybe vibrerende klange, det er som at få massage indvendig og udvendig på samme tid, man kan ikke gøre andet en at give slip og overgive sig fuldstændig til nuet.

Jeg har faktisk ikke prøvet noget lignende. Efter klangbadet fik jeg en let fysisk massage som kun forstærkede den gode effekt der var sat i gang. Hver gang er jeg gået derfra med en dyb følelse af ro, velvære i kroppen og klarhed i hovedet.

Samtidig har jeg en følelse af at hele min krop bliver vækket til live og summer af god energi. Følelsen holder sig meget present flere dage efter behandlingen.

Anne er desuden en livfuld, inspirerende og meget nærværende personlighed.

Jeg kan varmt anbefale alle at få en klangmassage hos Anne. Jeg er faktisk blevet så glad for klangmassage at jeg har givet en behandling i gave til en af mine kære”

– Marianne Kim

Klangmeditation er en helt vidunderlig oplevelse, med gode resultater.

Mine smerter i ryggen forsvandt og følte mig helt frisk og lettet efter behandlingen af Anne. Jeg kan på det varmeste anbefale Anne”.

– Moorten

“Kære Anne

Tak for den varmeste og kærligste klang healing i dag og mange andre gange. Så fint et brusebad for både krop og sjæl du giver alle os – tak for dig”.

– Jette Munch 

“Min varmeste anbefaling til Anne – hun er en ren engel og giver de dejligste blide klangbehandlinger”.

– Lene K. Nielsen 

“Jeg har i dag fået en klanghealing af Anne, og det var den mest vidunderlige, omsorgsfulde og kærlige healing, jeg længe har fået. Det var en skøn fornemmelse, efter først en afslappende grounding, at mærke lydene og vibrationerne fra syngeskålene forplante sig dybt ind i kroppen.

Vibrationer og healing fik mig til at slappe maksimalt af og bare flyde med strømmen og frigive tunge og begrænsende energier.

Jeg fik virkelig en dejlig følelse af, at alle celler blev vækket og løftet med den fineste frekvens af energi. Bagefter var jeg bare i det skønneste humør, glad og lykkelig over den dejlige, omsorgsfulde og meget kærlige og dybdevirkende oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Annes klanghealing”.

– Marianne