+45 3151 8345 atoxvaerd@gmail.com

Udtalelser

Læs hvordan andre har oplevet klang

“Kære Anne

Jeg kom til dig for at finde indre ro. Jeg oplevede en dejlig indre ro og pludselig var der gåeet en hel time med fuldstændig afslapning og klanglyde der virkede meget beroligende.

Du udstråler selv ro, så man føler tryghed, når man møder dig. Det er lige det jeg tænker nu, det var bare skønt!”

– Lilli

“Jeg har lige været til klangmassage, og det var en dejlig oplevelse.

Esta pose sexual es recomendada por el “Kamasouter” específicamente para aquellas parejas que han soñado durante mucho tiempo convertirse en un solo todo. Ponga su cama favorita y conduzca, como en el “jinete” de pose estándar cuando una mujer desde arriba. Cuando su polla estará completamente en ti, extender lentamente las piernas y agitarlo desde arriba. Responde sus manos en las partes y esperando sobre sus manos. Para obtener un soporte adicional, puede pedirle a su persona joven que se destruya los pies, entonces puede confiar en ellos con sus dedos. La ventaja principal de esta postura es que usted está tocando completamente los cuerpos, puede besarse por indiferencia y acariciarse https://www.farmaciaspain247.com/generico-cialis-comprar/ sí. Por cierto, en la Posse de Piton, el clítoris está perfectamente estimulado, por lo que también debe haber problemas con el orgasmo.

Det kan virkelig anbefales! Smukt og afslappende.

Tak til dig Anne”

– Asta Holzmann

“I forbindelse med et akut forhøjet blodtryk,  fik jeg klangterapi behandling af Anne. Bagefter mærkede jeg tydeligt en positiv virkning både i krop og sind. Jeg valgte at få nogle behandlinger med nogle ugers mellemrum. Mit blodtryk er nu helt fint.

Kære Anne: Jeg er dig dybt taknemmelig for dine behandlinger med lydene fra dine smukke klangskåle og din ro og dit personlige overskud, du udstråler samtidig med, at du behandler.

Dejligt at nyde godt af din gode energi”

– Roselil

“Jeg har i dag fået en klanghealing af Anne, og det var den mest vidunderlige, omsorgsfulde og kærlige healing, jeg længe har fået. Det var en skøn fornemmelse, efter først en afslappende grounding, at mærke lydene og vibrationerne fra syngeskålene forplante sig dybt ind i kroppen – ind i hver eneste celle… helt ind i ens inderste dna. 

Vibrationer og healing der blidt afbalancerede mine chakraer, fik mig til at slappe maksimalt af og bare flyde med strømmen og frigive tunge og begrænsende energier.

Jeg fik virkelig en dejlig følelse af, at alle celler blev vækket og løftet med den fineste frekvens af energi. Bagefter var jeg bare i det skønneste humør, glad og lykkelig over den dejlige omsorgsfulde og meget kærlige og dybdevirkende oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Annes klanghealing”. 

– Marianne

“Jeg kom til Anne efter et par stressfulde dage og havde svært ved at finde ro. Da jeg gik fra Anne, var det med ro i sjælen. Anne er meget nærværende og god til at fornemme lige præcis det, du har brug for. Det er en fantastisk oplevelse med de mange forskellige lyde, som fremkommer under massagen.

Meget specielt og dejligt at mærke vibrationerne i kroppen. Klangmassagen afsluttes med en kort fysisk berøring/massage, som fuldender oplevelsen.

Anne både indleder og afslutter med en lille snak, så man er sikker på ikke at gå derfra med noget uforløst.

Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg prøver dette. Har allerede købt et gavekort til min svigerinde i fødselsdagsgave, da jeg også synes, hun skal have denne dejlige oplevelse”.

– Connie Hansen

“Jeg oplevede ved klangbehandling hos Anne, hvor god hun er til at fornemme, hvor man har behov for at få ro og afspænding. Under hele forløbet følte jeg, at hun totalt tunede ind på mit behov, og skålene og lydene faldt helt naturligt ind, der hvor jeg havde brug for det, og jeg faldt meget hurtigt til ro.

Annes brug af klangskåle og deres lyde og den efterfølgende fysiske afspænding går fantastik godt hånd i hånd. Da vi var ved at nå til afslutning, og jeg skulle vende tilbage fra den dybe ro og afslapning, følte jeg en helt unik ro og et stort velbehag i hele kroppen.

Jeg var fyldt med ny energi, og jeg følte mig meget rolig både fysisk og mentalt.

Det er helt klart en meget unik måde Anne giver behandlinger på med både klangskåle og de behagelige fysiske afspændinger, som hun bruger undervejs. Det giver en fantastisk fysisk velværefølelse, og man får en rigtig god ro i sin mentale tilstand.

Det er en yderst behagelig behandlingsform, som jeg bestemt vil anbefale andre at prøve”.

– Anonym (18 år)

“Jeg har brugt at få klangmassage når jeg har været et sted i mit liv med stress og indre uro. Det er en helt fantastisk oplevelse, først at blive overbruset med klange, fra små regndrypslyde til dybe vibrerende klange, det er som at få massage indvendig og udvendig på samme tid, man kan ikke gøre andet en at give slip og overgive sig fuldstændig til nuet.

Jeg har faktisk ikke prøvet noget lignende. Efter klangbadet fik jeg en let fysisk massage som kun forstærkede den gode effekt der var sat i gang. Hver gang er jeg gået derfra med en dyb følelse af ro, velvære i kroppen og klarhed i hovedet.

Samtidig har jeg en følelse af at hele min krop bliver vækket til live og summer af god energi. Følelsen holder sig meget present flere dage efter behandlingen.

Anne er desuden en livfuld, inspirerende og meget nærværende personlighed.

Jeg kan varmt anbefale alle at få en Klangmassage hos Anne. Jeg er faktisk blevet så glad for klangmassage at jeg har givet en behandling i gave til en af mine kære”

– Marianne Kim

 

Klangmeditation er en helt vidunderlig oplevelse, med gode resultater.

Mine smerter i ryggen forsvandt og følte mig helt frisk og lettet efter behandlingen af Anne. Jeg kan på det varmeste anbefale Anne”.

– Moorten

“Kære Anne
Tak for den varmeste og kærligste klang healing i dag og mange andre gange. Så fint et brusebad for både krop og sjæl du giver alle os – tak for dig”.

– Jette Munch 

“Klangmassage er så behageligt og beroligende. Jeg kan kun anbefale alle at prøve det”.

– Simone

“Min varmeste anbefaling til Anne – hun er en ren engel og giver de dejligste blide klangbehandlinger”.

– Lene K. Nielsen 

“Jeg var så heldig at vinde en klangmassage hos Anne. Det var en helt fantastisk oplevelse – disse helt vidunderlige toner fra de tibetanske klangskåle går dybt ind på celleplan og bringer ro og healing. Hvor dybt det går fandt jeg først ud af efter jeg kom hjem nogle timer senere, hvor jeg simpelthen måtte lægge mig, da jeg var overvældende træt (på den gode måde) og da vidste jeg at klangmassagen havde langt større effekt end jeg havde kunnet forestille mig. Anne afslutter med en dejlig healing touch som giver en virkelig behagelig afslutning og følelse af at have været i gode og dygtige hænder.

Jeg anbefaler alle at prøve denne skønne, skønne klangmassage, og anbefaler også, for størst mulig effekt, at man ikke “skal noget” bagefter, men giver sig selv ro og mulighed for at integrere. Det er healing på dybt plan og næing for sjæl og krop som fortsætter i flere dage efter. I LOVE IT <3

TAK Anne – det var tiltrængt og helt vidunderligt og det bliver ikke sidste gang, det er sikkert :-)”.

– Kirsten

“In a world full of worries, it can be a revitalizing and breathtaking escape when we human beings simply take a moment to just lie down and relax. Not just regular relaxation, but taking a deeper step away from responsibility and the daily grind to connect with the other side of us where peace and calmness thrives, and trouble and stress are miles away.

I had the pleasure of experiencing Anne Toxværd’s sound therapy which infused me with new energy, a feeling of being grounded and feeling focused. I felt I reached a steady and calm state onto which I could rest my inner strength upon. I felt my body resonate in synergy with the deep vibrating tones and the three dimensional soundscape that she produced, a sonic journey that was completely unique to me, despite the fact I’m working professionally in the field of sound of music every day of my life.

I can strongly recommend Anne Toxværd’s Klang Massage/Therapy to anyone who is curious about trying a unique type of spiritual or/and wellness experience”.

– Philip Laessoe