En eftermiddag med klangskåle 

Klangskåle intro workshop

Afholdes hos Klang og velvære i Nordsjælland

Er du nysgerrig på lydhealingens transformerende kraft, og hvordan klangskåle kan afstresse krop og sind samt afhjælpe diverse ubalancer, uro og smerter? Så har du her chancen for at uddybe din viden om de spændende tibetanske klangskåle fra Nepal.

Workshoppen er en kort introduktion om, hvordan man bruger og spiller på klangskåle og lidt om klangmassageformen.

Hvem kan deltage?
Alle med interesse for klangterapi og lydhealing. Workshoppen er også for dig, der er dedikeret yogaudøver, yogainstruktør, massør, reiki healer eller anden alternativ behandler.

Du får et godt indblik i viden om klangskåle, og hvordan de kan anvendes. Både på dig selv, din familie og evt. som et supplerende redskab til brug for dine klienter, i eksisterende healingssessioner eller til at øge kvaliteten af din yogaundervisning/-praksis.

Vælg den rigtige klangskål
At vælge den rigtige klangskål er altafgørende, når man starter sin rejse udi at bruge klangkåle. Det hjælper jeg også med denne dag.

Underviser: Klangterapeut og lydhealer Anne Toxværd

Afholdes i Allerød
Lørdag d. 25. november 2023 fra kl. 13.00-16.30
Lørdag d. 20. januar 2024 fra kl. 10.30-14.00
Søndag d. 4. februar 2024 fra kl. 13.00-16.30
Lørdag d. 30. marts 2024 fra kl. 13.00-16.30

Workshop med viden om klangskåle og lydhealing

Program

Jeg har sammensat et spændende program for dagen, hvor du får du lov at lege med skålene samt afprøve store som små klangskåle, og mærke hvad klangskålene kan.

Vi starter med at deltagerne i ro og mag lander i kroppen og bliver forkælet med 30 min. meditativ klangmeditation.

Dagen vil herefter byde på en god og grundlæggende viden om klangskålenes positive effekter på krop og nervesystem samt tips og ideer til, hvordan du kan bruge skålene på dig selv, dine nærmeste og evt. i yogapraksis/behandlerøjemed, hvis du er yogalærer eller alternativ behandler.

Du kommer også til at lære enkelte klangteknikker til bl.a. at opløse spændinger i ryggen, og du øver dig herefter i et par teknikker sammen med en makker.

Deltagerne vil samtidig få mulighed for at få vejledning i køb af den rette klangskål inkl. køller til en god pris denne dag.

Skålene som sælges og bruges i løbet af dagen er alle originale klangskåle fra Nepal.

Hvis deltagerne herefter skulle få lyst til at arbejde videre med klangen via Klangterapi kursus I, som er et professionelt videregående grundkursus af 2,5 dags varrighed, er dette en mulighed. Ved evt. tilmelding vil du få en rabat på kr. 450,- fratrukket kursusprisen. Her kan du læse om kurset.

Alt det praktiske

Afholdes hos: Klang og velvære v. Anne Toxværd, Tjørnevej 12, 3450 Allerød.

Pris kr. 550,-

Prisen er inkl. te, kaffe og kage.

Små hold af 4 personer.

Beliggenhed: Kun 2 min. fra Allerød station. For dem der kommer i bil, er der gratis parkering ved ejendommen.

 

v

Fra en kursusdeltager

”Tak Anne for en så dejlig eftermiddag. Meget lærerigt at få lov at få skålene i hænderne og prøve forskellige køller og skåle med din kyndige hjælp og vejledning. Vi startede med skøn klangmeditation og sluttede med, at jeg fik købt de fedeste skåle.”

TILMELD DIG TIL KLANGINTRO
(ALLERØD)

Udfyld nedenstående oplysninger for at tilmelde dig.

Som bekræftelse modtager du snarest muligt en email fra Klang og velvære/Anne Toxværd med betalingsoplysninger samt yderligere info om workshoppen.

Modtager du ikke et svar indenfor rimelig tid? Tjek din spam, og tilføj evt. Klang og velværes emailadresse (anne@klangogvelvaere.dk) til dine kontakter.

Ønsket workshop-dato

7 + 2 =