magical music instruments

Salg af vindspil
og -klokker 

De smukke Zaphir vindspil / chimes, eller vindklokker, som de også kaldes, er med deres beroligende og fredfyldte melodier et skønt lille musikinstrument til brug ved meditation, yoga, lydhealing eller afspændingsterapi. Eller bare til stille stunder i hjemmet…

Netop nu! GRATIS fragt ved køb af 2 stk. Brug bestillingsformularen nederst på siden og få leveret til pakkeshop, eller afhent hos Klang og velvære i Allerød og spar fragten.

– Made in France –
Fortryllende lille musikinstrument, der med sine små skønne melodier frembringer følelsen af ro og afslapning. Hvert vindspil er håndlavet i Frankrig og tonerne afstemmes manuelt med stor omhu, hvilket giver vindspillet dets rige harmoniske lyd ♡.

Mange ANVENDELSESMULIGHEDER

Stille stunder med ro og fordybelse

Den afslappende og vitaliserende lyd er et vidunderligt lille input til ro og nærvær.

Yoga, meditation og afspænding
Rigtig god til yogapraksis og savasana eller ved afspændingsterapi samt klang- og lydmeditationer. Brug klokken blidt som en fin afslutning af sessionen.

Til både ude og inde
Vindklokken er skabt til indendørs brug, men kan også bruges udendøre om sommeren. Du kan hænge vindklokken op i et træ. Eller har du et udhæng på altanen, så hæng vindspillet op, sæt dig ned, nyd en stille stund og lad en let brise overraske dig med en skøn lille uventet melodi. Ved regn og uvejr anbefales det at tage vindspillet ind.

God til beroligelse af børn
Klokkens blide harmoniske lyd er god til beroligelse af babyer og børn:

  • Spil en blid lille melodi, når du vækker den lille.
  • Hæng klokken op ved puslebordet eller i nærheden af et vindue, hvor den kan bevæge sig og spille let, når vinduet er åbent. Det vækker barnets nysgerrighed og stimulerer høresansen.
  • Brug klokken til et lille fald-i-søvn og putte ritual. Du vil opleve, at barnet falder hurtigere til ro.

Til små pauser i daginstitutioner 
Velegnet til vuggestue, børnehave og dagpleje.
Det handler om at huske pausen til børnene midt i de mange aktiviteter henover dagen. Brug vindspillet til fx. rytmik, fordybelses- og sanselege eller når der kaldes til samling. Det er i pausen og i stilheden, at børn mærker sig selv og bearbejder, hvad de har oplevet og lært i løbet af dagen.

Læs om pædagog Anna Torrings brug af klokkespil til de små i vuggestuen: “Til dagligt arbejder jeg i en vuggestue. Når jeg har holdt rytmik sammen med de små 2-3 årige, bruger jeg altid de smukke vindspil som afslutning. Alle guldklumperne ligger ned, og når tonerne først begynder, falder de helt til ro. I deres små ansigter læser jeg nysgerrighed, velbehag og smil, og sådan kan de blive liggende længe.”

5 forskellige toner

Inden du vælger dit vindspil, kan du lytte til varianterne her. Skru helst lidt ned for lydstyrken på din mobil eller pc, da det giver den bedste og mest retvisende lyd.

CRYSTALIDE

Tunes/Tone
G A B D A G B D

Årstid
Forår

Element
Træ

SUNRAY

Tunes/Tone
G#B C#E G#E A C

Årstid
Sommer

Element
Ild

SUFI

Tunes/Tone
F A D F A G

Årstid
Sensommer

Element
Jord

TWILIGHT

Tunes/Tone
E G B C E G B C

Årstid
Efterår

Element
Metal

BLUE MOON

Tunes/Tone
D F A B C E

Årstid
Vinter

Element
Vand

VARE INFO

Pris kr. 410,- 

De fine klokke- og vindspil håndlaves med stor omhu hos Zaphir atelier i Frankrig, og de fleste af materialerne består af gen-anvendelige materialer. Trædelene er eco voksbehandlet.

Leveres med marmoreret yderside i assorterede farver.

Diameter cylinder: 6,3 cm / Højde: 12,5 cm.

Når klokken ankommer til dig, kan snoren have viklet sig rundt om en af stængerne indeni, men så skal du blot frigøre snoren.

Man må aldrig lade en baby lege med vindspil, da smådele kan rive sig løs, men både børn og babyer elsker at lytte til den beroligende lyd fra klokken, når voksne spiller.

Bestillings formular

Klang og velvære har ikke webshop, men udfyld nedenstående bestillingsformular, det er nemt og let.

1) Efter din bestilling er modtaget, fremsendes en ordrebekræftelse og faktura til dig med betalingsanvisning.
(Modtager du ikke et svar indenfor rimelig tid? Tjek din spam)

2) Betal via mobilepay og din bestilling fremsendes inden for max. 3 hverdage. Leveres med GLS/DAO til nærmeste pakkeshop (fragtpris kr. 39,-).

Eller skriv i bestillingsformlaren hvis du kommer forbi og køber direkte. Så sparer du fragten.

TILBUD!
Køb min. 2 stk. vindspil (eller derover) og få gratis fragt ved levering. 

———————

Til offentlige institutioner: Bemærk, ved fakturering tillægges et mindre EAN faktureringsgebyr.

1 + 6 =