Oplev den transformerende kraft af lyd

Salg af klangskåle

Klang og velvære sælger originale klang- og syngeskåle. Skålene består af en blanding af syv forskellige metaller, og er alle lavet efter gamle tibetanske foreskrifter.

”One singing bowl is af Treasure. A set of bowls that sing together is a Miracle”

håndbanket nepalesisk håndværk

Originale klangskåle fra Nepal

Klang og velvære tilbyder et flot udvalg af tibetanske klangskåle, hvad enten skålene skal bruges til healingssessions, klangmassage, lydmeditation eller yogapraksis. Eller er til dig, der ønsker at stifte nærmere bekendtskab med klangskålene og deres unikke egenskaber.

Skålene er omhyggeligt håndbanket af dygtige lokale håndværkere i Kathmandu i Nepal. De består af syv ædelmetaller og er lavet efter ældgamle tibetanske traditioner.

Som ekstra kvalitetsled har vi en dansk samarbejdspartner med i udvælgelsen og afprøvning af hver enkelt skål, inden de sendes til Danmark. Ved hjemkomst bliver alle skåle testet endnu en gang. Det er vores garanti for, at du finder unikke og velspillende skåle i sortimentet hos Klang og velvære.

Kig forbi og se det flotte udvalg!
Vi forhandler et sortiment af både store, mellem og små skåle. De fås i mange varianter både med og uden dekoration/gravering. Også specialskåle, fuldmåneskåle samt gamle antikke old bowls er at finde hos os.

Kom og find din unikke klangskål og få professionel vejledning. Klang og velvære importeret og solgt klang- og syngeskåle siden 2019. 

Unikke redskaber til ro, velvære og healing

Til ro i hverdagen

Klangskålene er en luksus i hverdagen, som altid er indenfor rækkevidde, hvis man har brug for at finde ind til ro og afstresning.

Den unikke lyd og de beroligende toner har en dyb indvirkning på stresslindring og er et fredfyldt redskab til at hjælpe kroppen med at slippe uro og spændinger og fremme en dyb tilstand af ro.

Giv dig selv en lille beroligende og meditativ lydrejse, når du har brug for det
Sid op eller lig ned, mens du slår skålene an, anbragt på kroppen eller ved siden af kroppen. En fin lille oplevelse til at grounde og cleare kroppen fra dagens energier og efterlade dig med en fredfyldt følelse af ro og afslapning.

Beroligende inden sengetid
Men fordelene ved brug af klangskålene rækker lang ud over stresslindring. De fremmer også roen inden sengetid og giver en mere rolig nattesøvn. Skålenes fredfyldte resonans fører dit sind ind i en dvale, som virker beroligende og meget søvndyssende.

Klang og velvære tilbyder kurser og workshops for nybegyndere i brugen af klang- og syngeskåle. Læs mere her.

klangskåle – kig forbi

Kom forbi uforpligtende og se, lyt og mærk om der findes en skål i Klang og velværes sortiment, der kunne være den rigtige for dig.

Det er i Allerød, at skålene fremvises og kan afprøves efter nærmere aftale.

Brug denne formular eller kontakt Anne på:
Tlf/SMS 31 51 83 45 eller anne@klangogvelvaere.dk 

15 + 12 =