Salg af klang- og syngeskåle i alle størrelser

Klangskåle fra Nepal

Hos Klang og velvære kan du købe originale klang- og syngeskåle af god kvalitet. Alle skåle er indkøbt og særligt udvalgt af Anne Toxværd i Kathmandu i Nepal.

Nepal ligger i de berømte Himalayabjerge, ligesom Tibet, og landet har en årlang tradition inden for produktion af klang- og syngeskåle.

Interesseret i køb/fremvisning af skålene? Brug kontaktformularen nederst på siden.

Smukt nepalesisk håndværk

Originale håndbankede klangskåle

NYE SKÅLE PÅ LAGER IGEN!

Klang og velvære tilbyder et bredt udvalg af smukke klangskåle fra Nepal.

Skålene er udformet i den traditionelle nepalesiske stil af erfarne og dygtige håndværkere. Produktionen foregår på små værksteder, hvor hver skål omhyggeligt hamres og gennemgår forskellige stadier for at opnå den korrekte form og en ren tone.

Klangskålene er lavet efter ældgamle tibetanske traditioner og indeholder 7 ædelmetaller.

Uanset om du er erfaren med brug af klangskåle eller ny udi klangskålenes univers, så lad din rejse efter en ny skål begynde hos Klang og velvære.

Vi forhandler et bredt sortiment af både store, mellem og små skåle. De fås i mange varianter både med og uden dekoration/gravering. Også specialskåle, fuldmåneskåle samt specielle klangterapi healingbowls er at finde hos os.

Det er vigtigt at gøre sig klart til hvilket formål du skal bruge skålen samt tænke i størrelse, materiale og lydfrekvens, når du vælger en klangskål.

Book en tid til fremvisning – og kom og se, lyt og mærk disse unikke skåle! 

De skåle, som Klang og velvære forhandler, er alle indkøbt og særligt udvalgt af Anne Toxværd i Kathmandu i Nepal

Foråret 2024 bød på en indkøbstur til Nepal, som Anne Toxværd besøgte og købte klangskåle hjem til videresalg i Danmark. En stor oplevelse på alle planer. 

Jeg brugte dagevis og mange timer på at udvælge de klangskåle, som skulle med hjem til Danmark. Jeg var rundt i Kathmandu og besøgte de mest velassorterede klangskålebutikker med unikt udvalg.

Dagene stod på afprøvning og aflytning fra morgen til aften, som er en garanti for at det er prima kvalitetsskåle, der findes i Klang og velværes sortiment.

Skåle i alle størrelser både små, mellem og store skåle samt fuldmåneskåle og glatte skåle samt også en del skåle med graveringer. Og et par enkelte gongs. 

På fotos nedenfor ses lidt af udvalget.

 

På besøg i klangskåle butik i Kathmandu

I en af butikerne faldt jeg også over et lille parti mindre skåle med unik sølvlegering samt nogle store og mellemstore skåle med sanskrit tegn og flotte mønstre.

Der var også nogle helt unikke skåle med antik look og et særligt flot mønster, som jeg bare måtte have nogle med hjem af (nyt smukt design lavet af en lokal nepaleser).

På min Facebook “Klang og velvære” side, har jeg skrevet lidt om turen og mine oplevelser i Nepal (links og fotos kan du finde nedenfor):

1) Afprøvning af klangskåle
2) Nepaleserne er enormt gæstfrie og hjertevarme
3) Ny parti af de smukkeste klangskålene ankommet til DK

Kærlig hilsen
Anne Toxværd

Klangskål fra Nepal
Klangskål fra Nepal
Unik klangskål fra Nepal
Klangskål fra Nepal
Unik klangskål fra Nepal

Klangskåle 

Ro og balance i hverdagen

Unikke healingsværktøjer der fortryller dine sanser og åbner døren til en ny verden af indre ro

Når man på egen krop selv har oplevet, hvordan klanglyde er i stand til mærkbart at påvirke kroppens ro og følelse af indre velvære, bliver man draget…

Klangens beroligende toner har en dyb indvirkning på uro og stresslindring, og er kraftfulde værktøjer til at genskabe ro og balance.

Lydbølger og vibrationerne fra klangskåle formår at løsne op for spændingstilstande i kroppen og når helt derind, hvor ingen form for fysisk massage kan nå ind. Det er en effektiv og dybdegående hjælp til at løsne op for energiblokeringer og stagnation i kroppen.

Brug skålene i hverdagen
Klangskåle kan let integreres som et groundende redskab i hverdagen til at skabe ro og fokus – og til at cleare energierne efter dagens mange indtryk. Og det gælder for både børn og voksne.

  • Få ideer til brug af skålene længere nede på siden under boksene: “Klangskåle til meditation”, “Beroligelse inden sengetid” & “Klangskåle til yogabrug”. 

MINI KLANGKURSUS TIL DIG DER ER NYSGERRIG PÅ SKÅLENE

Klang og velvære afholder løbende klangworkshops for nybegyndere.
På kurset vil man også få vejledning i køb af skåle til eget brug. Tryk på boksen nedenfor og find dato for næste workshop.

Brug af klang

En meditativ tilstand som gavner kroppen

Når du mediterer og afstresser til klangenes toner og frekvenser sænkes dine hjernebølger hurtigere end ved almindelig meditation/afspænding. Det aktiverer det parasympatiske nervesystem og fremkalder en tilstand af ro, afstresning og restitution i både krop og sind.
Der er forsket i fordelene og de positive effekter ved at komme i denne meditative og beroligende tilstand, som nedsætter blodtryk og andre stressrelaterede tilstande i kroppen.
Her hævdes det, at blot 20 minutter i en ‘Theta-tilstand’ svarer til 3-5 timers normal søvn til at forynge kroppen.

Mere info om klangskålenes effekt her

Klangskåle til meditation

Meditation og beroligende lydrejse, når du har brug for det

Hvis du udøver meditation, er et par enkelte slag på en klangskål god til at indlede din meditation med. Lyden skaber hurtigt indre centrering og hjælper med at skubbe tankerne i baggrunden.

Ro og afslapning med flere skåle
Sid op eller lig ned, mens du slår en eller flere skåle an, anbragt på kroppen eller ved siden af kroppen.

Det er en nem og fin lille rutine til at grounde og cleare kroppens energier fra en dag med mange indtryk.

Denne lille øvelse vil efterlade dig med en fredfyldt følelse af ro og afslappethed.

Beroligelse inden sengetid

En dybere og mere rolig nattesøvn

 Klangskåle skaber beroligende lyde, der resonerer med vores krops naturlige frekvenser og fremmer en rolig mental tilstand.

 De harmoniske vibrationer opløser stress og uro og kan hjælpe med at skabe en rolig atmosfære og et fredfyldt sind inden sengetid.

Mindful afslapning
Brug din klangskål når du ligger i sengen. Ved at lytte til og fokusere på de blide lyde, bliver dit sind ført ind i nuet – uro og bekymringer forsvinder.

Klangskåle til yogabrug

Forfriskende grounding for krop og sind

Skålene er fredfyldte instrumenter til at hjælpe kroppen af med uro og spændinger, og til at justere og afbalancere energicentrene i vores krop.

Derfor anvendes klang- og syngeskåle ofte ved yoga.

Her kan blot et lille forfriskende kling være nok til hurtigt at give slip på tankerne og cleare energierne.

”One singing bowl is af Treasure. A set of bowls that sing together is a Miracle”

interesseret i klangskåle? så kig forbi

Kom forbi uforpligtende og se, lyt og mærk om der findes en skål i Klang og velværes sortiment, der kunne være den rigtige for dig.

Det er i Allerød, at skålene fremvises og kan afprøves efter nærmere aftale.

Brug denne formular til bookning eller kontakt Anne på:
Tlf/SMS 31 51 83 45 eller anne@klangogvelvaere.dk 

10 + 5 =