+45 3151 8345 atoxvaerd@gmail.com
Salg af

Tibetanske klangskåle

Klangskåle i flere størrelser og varianter

Jeg er rigtig glad for, at kunne tilbyde salg af smukke klang- og syngeskåle. Skålene er fra Nepal og er alle håndlavede originale kvalitetsskåle, som er særligt udvalgt af en dansk samarbejdspartner i Nepal, inden de sendes til Danmark.   

De fås i forskellige størrelser (små, mellem og store) både med og uden mønster. Også fuldmåneskåle, mantraskåle og chimes (tibetanske klokker) er blandt udvalget, du kan finde hos mig. 

Lyd fra klang- og syngeskåle skaber ro og nærvær 

Lyd fra klang- og syngeskåle har en helt særlig evne til at skabe øjeblikkelig ro og nærvær.

Skålene kan anvendes til ro og afslapning efter en lang dag eller til din meditationspraksis med et lille “pling” i starten og i slutningen for at forfriske og klare energierne.

Klangene skaber på forunderlig vis et nærvær i dig og en umiddelbar ro og centrering, der nulstiller tankerne, så du kan øge dit fokus og din koncentration. 

De kan også anvendes til space clearing, dvs. til at rense rum for negative energier. 

Brug også skålene til børn, de vil elske dem

Skålene er også velegnede til brug i en børnegruppe i børnehaven eller i en skoleklasse til at skabe ro og træne børnene i at være sammen i stille nærvær. 

Stressede børn har vanskeligere ved at lære end børn, der er rolige og afspændte. Da tonerne fra klangskålene hjælper med til at afbalancere højre og venstre hjernehalvdel, kan de samtidig være med til at skabe fornyet koncentration, hvilket giver bedre indlæring.  

 

Du er velkommen til uforpligtende at komme forbi og se, lytte og afprøve. Jeg har ikke nogen fysisk butik, men sælger fra min privatadresse. Eller vi kan finde en dag, hvor jeg kommer til dig og fremviser et udvalg af skåle.  

Skriv til mig via kontaktformularen nedenfor eller ring på 3151 8345 for nærmere aftale.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig