+45 3151 8345 atoxvaerd@gmail.com
Salg af

Klangskåle

Klangskåle fra Nepal

Jeg er rigtig glad for, at kunne tilbyde salg af klang- og syngeskåle. Skålene er alle håndlavede og originale kvalitetsskåle, som er særligt udvalgt af en dansk samarbejdspartner i Nepal, inden de sendes til Danmark.   

Skålene fås i forskellige størrelser (små, mellem og store) både med og uden mønster. Også fuldmåneskåle, mantraskåle og chimes (tibetanske klokker) er blandt udvalget, du kan finde hos mig.

Lyd fra klang- og syngeskåle

Lyd fra klang- og syngeskåle har en helt særlig evne til at skabe øjeblikkelig ro og nærvær.

Skålene kan anvendes til ro og afslapning efter en lang dag eller til din meditationspraksis med et lille “pling” i starten og i slutningen for at forfriske og klare energierne.

Klangene skaber på forunderlig vis et nærvær i dig og en umiddelbar ro og centrering, der nulstiller tankerne, så du kan øge fokus og koncentration. 

Hvis du har min. 3 skåle (stor, lille og mellem) er du også i stand til at give klangmassage til familie og venner. 

De kan også anvendes til space clearing, dvs. til energirens af rummet. 

Brug også skålene til børn, de vil elske dem

Skålene kan også bruges i børnehaver eller i en skoleklasse til at skabe ro og træne børnene i at være sammen i stille nærvær.

Stressede børn har vanskeligere ved at lære end børn, der er rolige og afspændte. Da tonerne fra klangskålene hjælper med til at afbalancere højre og venstre hjernehalvdel, kan de samtidig være med til at skabe fornyet koncentration, som fremmer indlæringen.  

 

Du er velkommen til uforpligtende at komme forbi og se, lytte og afprøve på min adresse. 

Skriv til mig via kontaktformularen nedenfor eller ring på 3151 8345 for nærmere aftale.

Send besked til mig her