Klang og velvære

Handelsbetingelser

Læs herunder om handelsbetingelser / persondatapolitik.

Handelsbetingelser for kurser/varer ved Klang og velvære

GENERELLE OPLYSNINGER
Klang og velvære
v. Anne Toxværd
Enkeltmandsvirksomhed
CVR.nr: 31119510
Etableret: 14.05.2014
Tjørnevej 12, 1. th, 3450 Allerød
Tlf.(+45) 31518345
anne@klangogvelvaere.dk

Betaling
Hos Klang og velvære kan der betales med:

Kontooverførsel (IBAN kontonummer: DK6330000011528856 BIC / SWIFT-adresse: DABADDKK)

MobilePay

Priserne på www.klangogvelvaere.dk er angivet i danske kroner og er inkl. moms.

HANDELSBETINGELSER FOR KURSER VED KLANG OG VELVÆRE  

Nedenstående betingelser omfatter alle kurser, som afholdes som klasseundervisning på nævnt tid og sted.

Sådan tilmelder du dig på vores kurser

Tilmelding foregår på www.klangogvelvaere.dk

Vi bekræfter din tilmelding på e-mail, så hurtigt vi kan.

Vi kan ikke reservere plads. Du er således først sikret en plads på kursusholdet, når vi har modtaget din betaling. Betaling sker med et tilmeldingsgebyr på kr. 1.000,00. Restbeløbet betales 4 uger før kursusstart, eller som det fremgår af den fremsendte faktura/kvittering.

Hvis der er tale om et kursus, som koster under kr. 2.000,00, betales hele beløbet på engang ifølge den fremsendte faktura.

Forbehold for udsolgte kurser

Indtil du modtager en faktura fra os, tager vi forbehold for udsolgte kurser. Hvis det sker at det kursushold, som du har tilmeldt dig, er udsolgt, vil vi kontakte dig for at høre om du vil på en venteliste, eller på det næste hold som er planlagt.

Priser på kurser

Priser er angivet på www.klangogvelvaere.dk, og det er disse priser, som er gældende.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dato, hvor vi har modtaget din tilmelding. Hvis du ønsker at fortryde købet, bedes du sende en mail hurtigst muligt til anne@klangogvelvaere.dk

Afmelding af bestilt kursus

Når du tilmelder dig et kursus hos os, bekræfter du din deltagelse i kurset og accepterer betalingen. Hvis du alligevel skulle ønske at afmelde dig, skal du give os besked mindst 14 dage inden kurset begynder. Vi vil refundere din betaling fratrukket et administrationsgebyr på 10% af kursusprisen. Hvis afmeldingen sker senere end 14 dage inden kursets start, vil vi desværre ikke kunne refundere din betaling, medmindre der er dokumenteret en gyldig grund til afmeldingen, så som sygdom eller force majeure.

Hvis du afmelder et kursus efter at fortrydelsesretten på de 14 dage er udløbet, dog senest 3 uger før kursusstart, skal du betale et administrationsgebyr på kr. 700,00.

Ved afbud inden for de sidste 3 uger inden kursusstart vil dit indbetalte tilmeldingsgebyr ikke blive tilbagebetalt, og det kan ej heller overflyttes til andre kurser. Det resterende beløb vil blive tilbagebetalt eller overflyttes til et andet kursus.

Vi forbeholder os ret til at aflyse et kursus, hvis der ikke er tilstrækkeligt antal deltagere, eller hvis underviseren er forhindret i at afholde kurset. I så fald vil vi refundere din betaling i fuldt omfang.

Forbehold

Klang og velvære tager forbehold for eventuelle tekst- og trykfejl. Der tages forbehold for prisfejl og sortiments ændringer.

PERSONDATAPOLITIK

HVAD SKER DER MED DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER
For at du kan tilmelde dig et kursus, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne kommunikere med dig vedrørende din kursustilmelding. Altså udstede en bekræftelse og kvittering/faktura og fremsendelse på e-mail.

Oplysninger afgivet til www.klangogvelvaere.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

RETTIGHEDER

Alle rettigheder på egne kurser tilhører Klang og velvære ved Anne Toxværd.

Alle rettigheder på kurser afholdt sammen med www.klangstudiet.dk ved Tom Friis Hansen og www.klangogvelvaere.dk ved Anne Toxværd tilhører Klangstudiet og Klang og velvære.

Alt udleveret materiale på kurserne er beskyttet af ophavsret og hverken hele eller dele heraf må ikke kopieres til andre end sig selv eller bruges til undervisning.

HANDELSBETINGELSER FOR VARER VED KLANG OG VELVÆRE  

KØB AF VINDSPIL / KLANGSKÅL
For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens volumenvægt. Det er også muligt at afhente sin ordre personligt på adressen ved forudgående aftale.

PERSONDATAPOLITIK

HVAD SKER DER MED DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER
For at du kan indgå aftale med www.klangogvelvaere.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Oplysninger afgivet til www.klangogvelvaere.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

HVIS DU FORTRYDER DIT VAREKØB (FORTRYDELSESRET)
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler varer på www.klangogvelvaere.dk
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit varekøb. Meddelelsen skal gives skriftligt på anne@klangogvelvaere.dk

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit varekøb. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan røre varen på samme måde, som hvis du rørte den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må røre varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget produktet. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Klang og velvære
Anne Toxværd
Tjørnevej 12, 1. th.
3450 Allerød

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Fragt ifm. med returpakker dækkes ikke af klangogvelvaere.dk, men påhviler køber.
Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt uden omdeling eller pr. efterkrav.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os på anne@klangogvelvaere.dk
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

GENERELT
Der tages forbehold for fejl og mangler på hjemmesiden, herunder prisændringer, tastefejl, udsolgte varer og lignende samt forlænget leveringstid og leveringssvigt af varer fra vores leverandører. Der tages forbehold for afvigelser mellem de viste billeder og det faktiske udseende af enkelte produkter.