Allerød | Nordsjælland | Københavnsområdet

Klangmassage og lydhealing

Klangmassage, lydhealing og brug af lydbade er blide og nænsomme lydterapeutiske behandlinger, hvor du bliver afspændt ved brug af lyd. Behandlingerne frigiver stress og hjælper kroppen med at restituere og genfinde ro og balance.

Ro og fordybelse med klangmassage

Jeg tilbyder individuelle klangmassage sessioner for både voksne, unge, børn som ældre.

Lydsessionerne foregår i rolige hjemlige omgivelser i min private bolig i Allerød, hvor der er lyst og behageligt.

Hvis det er første gang, vi mødes, kan du være sikker på, at der skabes et rum, hvor du trygt kan give slip og slappe helt af. Jeg møder dig, der hvor du er.

Klangterapien sammensættes efter dine behov
Vi starter med en kort indledende snak, hvor jeg lytter til, om du har nogle særlige issuses, om skal i fokus. Det kan være enten mentalt eller fysisk.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

Kærligst Anne
Klangterapeut, lydhealer og life-coach

“Jeg kom til Anne efter et par stressfulde dage og havde svært ved at finde ro. Da jeg gik fra Anne, var det med ro i sjælen. Anne er meget nærværende og god til at fornemme lige præcis det, du har brug for. Det er en fantastisk oplevelse.

Meget specielt og dejligt at mærke vibrationerne i kroppen. Klangmassagen blev afsluttet med en fysisk berøring/ massage, som fuldendte oplevelsen.

Anne både indleder og afslutter med en lille snak, så man er sikker på ikke at gå derfra med noget uforløst.

Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg prøver dette”.

Connie 

Sådan opleves klangmassage

“I forbindelse med et akut forhøjet blodtryk, fik jeg klangterapi behandling af Anne. Bagefter mærkede jeg tydeligt en positiv virkning både i krop og sind. Jeg valgte at få nogle behandlinger med nogle ugers mellemrum. Mit blodtryk er nu helt fint.

Kære Anne: Jeg er dig dybt taknemmelig for dine behandlinger med lydene fra dine smukke klangskåle og din ro og dit personlige overskud, du udstråler samtidig med, at du behandler. Dejligt at nyde godt af din gode energi”.

Roselil

Jeg fik tre klangmassage behandlinger hos Anne i december måned. Fantastisk afstemt i forhold til hvordan jeg havde det. Anne har en fin intuition, som sammen med mine ønsker omkring lyd-behandlingerne gav et godt resultat.

Jeg kom med et nervesystem, der var overbelastet efter svært arbejdspres og langtidssygemelding. Og der hvor ord, samtalebehandling, meditation og træning i naturen ikke kunne nå, gik klangmassagen ind, gav ro og opløste spændingerne i kroppen.

Det var fantastisk, og jeg kan kun give de bedste anbefalinger”. 

Marie Hansen

Om klangmassage

Det hjælper klangmassagen med

Klangmassage er for dig, der ønsker hjælp til ro og balance eller har fysiske smerter eller spændingstilstande i kroppen.

Særlig effektiv hvis du oplever stress, angst, uro, depression, koncentrationsbesvær eller er særlig sensitiv. Det afhjælper dine følelsesmæssige smerter og lindrer ‘den psykiske uro’.

Klangmassagen kan også være en hjælp med at gøre det nemmere for dig at vælge til og fra her i livet, så du bedre kan tackle de udfordringer, du møder, da der løsnes op for både det fysiske og psykiske energiflow i kroppen, hvilket skaber klarhed og øget kropsbevisthed. 

Krop og psyke hænger sammen

Alt hvad vi oplever, både positivt og negativt, lagres i vores krop. Uforløste konflikter, stress, anspændthed samt chok og traumer kan sætte sig som ubalancer eller fysiske blokeringer i os.

Disse oplevelser kan på sigt føre til kroniske spændingstilstande i kroppen samt overbelaste vores nervesystem.

Lyd og vibrationen fra klangskåle er effektiv hjælp til at få løsnet op for disse tilstande, da klangen er i stand til at finde frem til ubalancer i kroppen og genskabe det frie flow. Derved løsnes spændinger, stagnation og energiblokeringer, og samtidig fører lydbølgerne hjernen ned i den meditative alpha/theta tilstand.

Samspillet af disse mekanismer skaber en dyb afspændt ro-hvile tilstand i nervesystemet, som er med til at fremme restitution og understøtte kroppens egne selvhelende processer.

Læs mere om afhandling og forskning i klanglydens positive effekter her.

Klangterapi er især god til at:  

 • Lindre stress og uro 
 • Stilne tanker og sindet
 • Erstatte frygt, bekymring og nervøsitet med ro og balance
 • Genoprette fokus og koncentration
 • Hjælpe kroppen med at slippe kroniske spændinger, som forårsager smerter
 • Balancere blodtrykket
 • Fremme helingsprocessen af fysiske skader
 • Lindre smerter i led, ryg, skuldre og nakke
 • Give en bedre søvn
 • Lindre maveproblemer og hjælpe på fordøjelsen
 • Større psykisk balance, fornyet energi og overskud


Lig ned..slap af…nyd

Du er fuldt påklædt og bliver puttet under et tæppe.

Jeg starter med at guide dig ind i ro og nærvær, så du kan give helt slip og slappe fuldstændig af under sessionen.

 Undervejs befinder du dig et sted mellem vågen tilstand og søvn. Du kommer langt ned og har en fornemmelse af at være vægtløs.

 Din muskulatur dybdeafspændes. Dit nervesystem falder til ro, og tankerne skubbes i baggrunden. Du lander i kroppen, og mærker dig selv.

 Verdens larm erstattes af stilhed i et vibrerende lydunivers, hvor du omsluttes og bades i smukke og beroligende lyde.

Det er næring og healing til krop og sjæl på et dybt plan.

Vælg mellem disse klangsessioner

Klangmassage med ro og nænsom healing

60, 75 eller 90 minutter
1:1 session

Denne healende klangmassage er en hel unik og særlig lydhealingsbehandling som sammensættes til dig, der har brug for at restituere og at overgive dig til roen.

Der sluttes af med blid fysisk healingsmassage, hvor jeg lægger hænderne forskellige steder på din krop. Det kan enten være blidt eller mere dybdegående.

Herefter får du lidt tid for dig selv, hvor du vender roligt tilbage og kan ligge og nyde den nye følelse af ro i dig.

60 min. kr. 600,-
75 min. kr. 700,-
90 min. kr. 800,-

Køb klippekort med rabat til flere behandlinger.
Du sparer kr. 250,- ved køb af
3 x 60 minutters behandling.

Klangbad med afspænding og meditativ lydrejse

60 minutter
For 2-3 pers.

Tøv ikke med at forkæle dig selv og din veninde, kæreste eller børn med et klangbad, som er en skøn afspændende meditativ time med klang tæt på kroppen.
Det er næsten som klangmassage, da der også undervejs i et klangbad anbringes skåle på kroppen.  

Sammen føres I blidt og nænsomt ud på en smuk lydrejse med beroligende lyd og toner. Klangenes badende frekvenser afspænder og efterlader unik ro og øget velvære i krop og sind.

Der bruges klangskåle og andre healende lydinstrumenter, der afstresser og skaber ny balance i kroppen. En dybdeafspændende og meget sanselig fælles oplevelse, som tilbydes i rolige omgivelser i min stue.

Priser hos Anne (privat)
Er I 2 personer: Kr. 450,- pr. pers.
Er I 3 personer: Kr. 395,- pr. pers.

Klangbad tilbyder jeg også ud-af-huset for grupper (max 6-8 personer). Kontakt mig for priser.

GIV ET GAVEKORT

Walk & Talk med mindfuld klangterapi

Ca. 2 timer
1:1 session

En mindful og stressreducerende 1:1 session med plads til ro og nærvær.

Vi starter med at gå en tur i den omkringliggende natur i Tokkekøb Hegn, et stort og roligt skovområde, som jeg bor lige op ad.

Her inddrages naturens smukke og mindfulde energier, og undervejs finder vi små hvilepunkter, og nyder naturens ro, men vi snakker om det, der måtte være på sinde.

Efter naturoplevelsen vil der være økologisk urtete på kanden, inden du puttes på briksen og modtager en afspændende klangmassage af 60 min. varighed.

Klangsessionen vil være den samme som beskrevet under “Klangmassage med ro og nænsom healing”.

Kr. 875,-

 Tag tøj på efter vind og vejr.

Ekstra feelgood

Også brug af æteriske olier

Jeg er overordentlig begejstret for de skønne doTERRA olier, som jeg selv bruger dagligt, og benytter som ekstra feel good for klienten under mine klangterapi sessioner.

Når vi optager duften via indånding, påvirkes det limbiske system i hjernen.
Det er den del af hjernen, som kontrollerer vores instinkter og følelser. Nervesystemet bliver samtidig positivt påvirket og det kan udløse følelser samt give afslapning og/eller opløftet energi. 

Olierne understøtter og tilfører derved en ekstra dimention til det hvilende og afspændende univers. 

Jeg forhandler doTERRA´s produkter, og skulle du være interesseret, kan du bestille dem til rabatpris gennem mig. 

Bestil tid til
klangsession

Booking: Kontakt mig hvis du ønsker at booke 1:1 session til dig selv – eller hvis du ønsker en meditativ time for to eller flere personer med klangbad (fx sammen med dine veninder, kæreste, børn etc.).
Skriv gerne hvilke dage og tider på dagen, det passer bedst.
Jeg har fleksible åbningstider.

7 + 7 =