Dybdegående klangbehandlinger i Allerød

Klangmassage og lydhealing

Klangmassage, klanghealing og lydbade er blide og nænsomme lydhealende behandlinger, hvor du bliver afspændt af lyd. Behandlingerne frigiver stress og hjælper kroppen med at restituere og genfinde ro og balance.
M
ålet for sessionerne er at skabe en afslappende meditativ tilstand i kroppen, hvor nervesystemet bringes ind i en dyb ro. 

Ro og fordybelse med klangskåle

Jeg tilbyder individuelle klangmassage sessioner med lydbade for både voksne, unge, børn som ældre.

Lydsessionerne foregår i rolige hjemlige omgivelser i min private bolig i Allerød, hvor der er lyst og behageligt.

Hvis det er første gang, vi mødes, kan du være sikker på, at der skabes et rum, hvor du trygt kan give slip og slappe helt af. Jeg møder dig, der hvor du er

Klangterapien sammensættes efter dine behov
Vi starter med en kort indledende snak, hvor jeg lytter til, om du har nogle særlige issuses, om skal i fokus. Det kan være enten mentalt eller fysisk.

Til at understøtte velværet bruger jeg udvalgte æteriske olier fra doTERRA undervejs.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

Kærligst Anne

Klangens positive effekter

Ny ro og balance

Klang- og lydterapi er for dig, der ønsker hjælp til ro og balance eller har fysiske smerter eller spændingstilstande i kroppen.

Særlig effektiv hvis du oplever stress, angst, uro, depression, koncentrationsbesvær eller er særlig sensitiv. Det afhjælper dine følelsesmæssige smerter og lindrer ‘den psykiske uro’.

Klangterapi hjælper også med at gøre det nemmere for dig at vælge til og fra her i livet, så du bedre kan tackle de udfordringer, du møder, da der løsnes op for både det fysiske og psykiske energiflow i kroppen, hvilket skaber klarhed og øget kropsbevisthed.

For at opnå den fulde fordel af klangterapi anbefales det at modtage flere sessioner. 

Jeg fik tre klangbehandlinger hos Anne i december måned. Fantastisk afstemt i forhold til hvordan jeg havde det. Anne har en fin intuition, som sammen med mine ønsker omkring lyd behandlingerne gav et godt resultat.

Jeg kom med et nervesystem, der var overbelastet efter svært arbejdspres og langtidssygemelding. Og der hvor ord, samtalebehandling, meditation og træning i naturen ikke kunne nå, gik klangmassagen ind, gav ro og opløste spændingerne i kroppen.

Det var fantastisk, og jeg kan kun give de bedste anbefalinger”. 

Marie Hansen

Klangmassagens positive effekter 

Klangmassage er for dig, der ønsker hjælp til ro og balance eller har fysiske smerter eller spændingstilstande i kroppen.

Særlig effektiv hvis du oplever stress, angst, uro, depression, koncentrationsbesvær eller er særlig sensitiv. Det afhjælper dine følelsesmæssige smerter og lindrer ‘den psykiske uro’.

Klangmassagen kan også være en hjælp med at gøre det nemmere for dig at vælge til og fra her i livet, så du bedre kan tackle de udfordringer, du møder, da der løsnes op for både det fysiske og psykiske energiflow i kroppen, hvilket skaber klarhed og øget kropsbevisthed. 

Klangterapi er især god til at:

 

 • Lindre stress og uro 
 • Stilne tanker og sindet
 • Erstatte frygt, bekymring og nervøsitet med ro og balance
 • Genoprette fokus og koncentration
 • Hjælpe kroppen med at slippe kroniske spændinger, som forårsager smerter
 • Balancere blodtrykket
 • Fremme helingsprocessen af fysiske skader
 • Lindre smerter i led, ryg, skuldre og nakke
 • Give en bedre søvn
 • Lindre maveproblemer og hjælpe på fordøjelsen
 • Større psykisk balance, fornyet energi og overskud


Lig ned..slap af…nyd

Klangmassage, er en dyb restituerende lydhealende afspænding, og samtidig en skøn form for massage, hvor der bruges klangskåle både på kroppen og rundt om kroppen.

Du er fuldt påklædt og bliver puttet under et tæppe.

Jeg starter med at guide dig ind i ro og nærvær, så du kan give helt slip og slappe fuldstændig af under sessionen.

 Undervejs befinder du dig et sted mellem vågen tilstand og søvn. Du kommer langt ned og har en fornemmelse af at være vægtløs.

 Din muskulatur dybdeafspændes. Dit nervesystem falder til ro, og tankerne skubbes i baggrunden. Du lander i kroppen, og mærker dig selv.

 Verdens larm erstattes af stilhed i et vibrerende lydunivers, hvor du omsluttes og bades i smukke og beroligende lyde.

Det er næring og healing til krop og sjæl på et dybt plan.

Vælg mellem disse klangsessioner

Klangmassage med ro og nænsom healing

60, 75 eller 90 minutter
1:1 session

Denne healende klangmassage er en hel unik og særlig lydhealingsbehandling som sammensættes til dig, der har brug for at restituere og at overgive dig til roen.

Der sluttes af med blid fysisk healingsmassage, hvor jeg lægger hænderne forskellige steder på din krop. Det kan enten være blidt eller tungt. Alt afhængig af energien.

Herefter får du lidt tid for dig selv, hvor du vender roligt tilbage og kan ligge og nyde den nye følelse af ro i dig.

60 min. kr. 600 / 75 min. kr. 700,-
90 min. kr. 800,-

Køb klippekort med rabat til flere behandlinger.
Du sparer kr. 250,- ved køb af
3 x 60 minutters behandling.

Klangbad med afspænding og meditativ lydrejse

60 minutter
For 2-3 pers.

Tøv ikke med at forkæle dig selv, din veninde, kæreste eller børn med et klangbad, som er en skøn afspændende meditativ time med klang tæt på kroppen.
Det er næsten som klangmassage, da der også undervejs i et klangbad anbringes skåle på kroppen.  

Sammen føres I blidt og nænsomt ud på en smuk lydrejse med beroligende lyd og toner. Klangenes badende frekvenser afspænder og efterlader unik ro og øget velvære i krop og sind.

Der bruges klangskåle og andre healende lydinstrumenter, der afstresser og skaber ny balance i kroppen. En dybdeafspændende og meget sanselig fælles oplevelse, som tilbydes i rolige omgivelser i min stue.

Priser hos Anne (privat)
Er I 2 personer: Kr. 450,- pr. pers.
Er I 3 personer: Kr. 395,- pr. pers.

Klangbad tilbyder jeg også ud-af-huset for grupper (max 6-8 personer). Kontakt mig for priser.

Walk & Talk med mindfuld klangterapi

Ca. 2 timer
1:1 session

En mindful og stressreducerende 1:1 session med plads til ro og nærvær.

Vi starter med at gå en tur i den omkringliggende natur i Tokkekøb Hegn, et stort og roligt skovområde, som jeg bor lige op ad.

Her inddrages naturens smukke og clearende energier og vi snakker om det, du måtte have på sinde.

Efter naturoplevelsen vil der være te på kanden, og du puttes på briksen og modtager en afspændende klangmassage af 60 min. varighed.

Klangsessionen vil være den samme som beskrevet under “Klangmassage med ro og nænsom healing”.

Kr. 875,-

 Tag tøj på efter vind og vejr.

Sådan opleves en klangsession hos anne

Jeg har fået tre klangbehandlinger hos Anne i december måned. Fantastisk afstemt i forhold til hvordan jeg havde det. Anne har en fin intuition, som sammen med mine ønsker omkring lyd behandlingerne gav et godt resultat.

Jeg kom med et nervesystem, der var overbelastet efter svært arbejdspres og langtidssygemelding. Og der hvor ord, samtalebehandling, meditation og træning i naturen ikke kunne nå, gik klangmassagen ind, gav ro, og opløste spændingerne i kroppen.

Det var fantastisk, og jeg kan kun give de bedste anbefalinger..

– Marie Hansen

“Jeg kom til Anne efter et par stressfulde dage og havde svært ved at finde ro. Da jeg gik fra Anne, var det med ro i sjælen. Anne er meget nærværende og god til at fornemme lige præcis det, du har brug for. Det er en fantastisk oplevelse med de mange forskellige lyde, som fremkommer under massagen.

Meget specielt og dejligt at mærke vibrationerne i kroppen. Klangmassagen afsluttes med en kort fysisk berøring/massage, som fuldender oplevelsen.

Anne både indleder og afslutter med en lille snak, så man er sikker på ikke at gå derfra med noget uforløst.

Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg prøver dette. Har allerede købt et gavekort til min svigerinde i fødselsdagsgave, da jeg også synes, hun skal have denne dejlige oplevelse”.

– Connie Hansen

“I forbindelse med et akut forhøjet blodtryk, fik jeg klangterapi behandling af Anne. Bagefter mærkede jeg tydeligt en positiv virkning både i krop og sind. Jeg valgte at få nogle behandlinger med nogle ugers mellemrum. Mit blodtryk er nu helt fint.

Kære Anne: Jeg er dig dybt taknemmelig for dine behandlinger med lydene fra dine smukke klangskåle og din ro og dit personlige overskud, du udstråler samtidig med, at du behandler. Dejligt at nyde godt af din gode energi”.

– Roselil

“Jeg oplevede ved klangbehandling hos Anne, hvor god hun er til at fornemme, hvor man har behov for at få ro og afspænding. Under hele forløbet følte jeg, at hun totalt tunede ind på mit behov, og skålene og lydene faldt helt naturligt ind, der hvor jeg havde brug for det, og jeg faldt meget hurtigt til ro.

Annes brug af klangskåle og deres lyde og den efterfølgende fysiske afspænding går fantastik godt hånd i hånd. Da vi var ved at nå til afslutning, og jeg skulle vende tilbage fra den dybe ro og afslapning, følte jeg en helt unik ro og et stort velbehag i hele kroppen.

Jeg var fyldt med ny energi, og jeg følte mig meget rolig både fysisk og mentalt.

Det er helt klart en meget unik måde Anne giver behandlinger på med både klangskåle og de behagelige fysiske afspændinger, som hun bruger undervejs. Det giver en fantastisk fysisk velværefølelse, og man får en rigtig god ro i sin mentale tilstand.

Det er en yderst behagelig behandlingsform, som jeg bestemt vil anbefale andre at prøve”.

– Anonym (18 år)

“Jeg har brugt at få klangmassage når jeg har været et sted i mit liv med stress og indre uro. Det er en helt fantastisk oplevelse, først at blive overbruset med klange, fra små regndrypslyde til dybe vibrerende klange, det er som at få massage indvendig og udvendig på samme tid, man kan ikke gøre andet en at give slip og overgive sig fuldstændig til nuet.

Jeg har faktisk ikke prøvet noget lignende. Efter klangbadet fik jeg en let fysisk massage som kun forstærkede den gode effekt der var sat i gang. Hver gang er jeg gået derfra med en dyb følelse af ro, velvære i kroppen og klarhed i hovedet.

Samtidig har jeg en følelse af at hele min krop bliver vækket til live og summer af god energi. Følelsen holder sig meget present flere dage efter behandlingen.

Anne er desuden en livfuld, inspirerende og meget nærværende personlighed.

Jeg kan varmt anbefale alle at få en Klangmassage hos Anne. Jeg er faktisk blevet så glad for klangmassage at jeg har givet en behandling i gave til en af mine kære”

– Marianne Kim

“Jeg var så heldig at vinde en klangmassage hos Anne. Det var en helt fantastisk oplevelse – disse helt vidunderlige toner fra de tibetanske klangskåle går dybt ind på celleplan og bringer ro og healing. Hvor dybt det går fandt jeg først ud af efter jeg kom hjem nogle timer senere, hvor jeg simpelthen måtte lægge mig, da jeg var overvældende træt (på den gode måde) og da vidste jeg at klangmassagen havde langt større effekt end jeg havde kunnet forestille mig. Anne afslutter med en dejlig healing touch som giver en virkelig behagelig afslutning og følelse af at have været i gode og dygtige hænder.

Jeg anbefaler alle at prøve denne skønne, skønne klangmassage, og anbefaler også, for størst mulig effekt, at man ikke “skal noget” bagefter, men giver sig selv ro og mulighed for at integrere. Det er healing på dybt plan og næing for sjæl og krop som fortsætter i flere dage efter. I LOVE IT <3

TAK Anne – det var tiltrængt og helt vidunderligt og det bliver ikke sidste gang, det er sikkert :-)”.

– Kirsten

“Jeg har i dag fået en klanghealing af Anne, og det var den mest vidunderlige, omsorgsfulde og kærlige healing, jeg længe har fået.

Det var en skøn fornemmelse, efter først en afslappende grounding, at mærke lydene og vibrationerne fra syngeskålene forplante sig dybt ind i kroppen.

Vibrationer og healing der blidt afbalancerede mine energier, og fik mig til at slappe maksimalt af og bare flyde med strømmen og frigive tunge og begrænsende energier. Jeg fik virkelig en dejlig følelse af, at alle celler blev vækket og løftet med den fineste energi.

Bagefter var jeg bare i det skønneste humør, både glad og lykkelig over den dejlige omsorgsfulde og meget kærlige og dybdevirkende oplevelse.

Jeg kan varmt anbefale Annes klanghealing”.

– Marianne

Ekstra feelgood

Også brug af æteriske olier

Jeg er overordentlig begejstret for de skønne doTERRA olier, som jeg selv bruger dagligt, og benytter som ekstra feel good for klienten under mine klangterapi sessioner.

Når vi optager duften via indånding, påvirkes det limbiske system i hjernen.
Det er den del af hjernen, som kontrollerer vores instinkter og følelser. Nervesystemet bliver samtidig positivt påvirket og det kan udløse følelser samt give afslapning og/eller opløftet energi. 

Olierne understøtter og tilfører derved en ekstra dimention til det hvilende og afspændende univers. 

Jeg forhandler doTERRA´s produkter, og skulle du være interesseret, kan du bestille dem til rabatpris gennem mig. 

Bestil tid til
klangsession

Booking: Kontakt mig hvis du ønsker at booke 1:1 session til dig selv – eller hvis du ønsker en meditativ time for to eller flere personer med klangbad (fx sammen med dine veninder, kæreste, børn etc.).
Skriv gerne hvilke dage og tider på dagen, det passer bedst.
Jeg har fleksible åbningstider.

1 + 3 =