Klangmeditation ud-af-huset

Book et
klangarrangement 

Fælles fordybelse og mindfulness til meditation og lyd fra klangskåle

Hos Klang og velvære kan man booke klangmeditation og lydhealingsworkshops, der er målrettet både private, firmaer, foreninger, yogastudier mv.

Kunne du tænke dig at fordybe dig til lyden af klangskåle og lydinstrumenter i en gruppe, som du selv sammensætter? Så læs mere om bookning af arrangementerne nedenfor.

Anne Toxværd er ejer af Klang og velvære og er uddannet klangterapeut. Anne har mange års erfaring med at lave klang- og lydhealing (siden 2017).

 

Ro og fordybelse med klang- og lydhealing

En fælles stund med ro og fordybelse

Klang for grupper

OM KLANG- OG LYDOPLEVELSEN

Få lyden helt tæt på hjemme hos dig selv (eller i dit firma/forening) ved at arrangere en kom-sammen, hvor nærvær og lyd danner basis for en meditativ stund med hyggeligt fælles samvær.

Under en klangmeditation med lydrejse/lydbad bringes deltagerne ind i roen, stilheden og nærværet med sig selv, mens de lytter til lyd og toner fra klangskåle, rainstick, vindspil og andre meditative lydinstrumenter.

Disse arrangementer kan tilpasses dine/jeres ønsker (i størrelse og form) og er et unikt og anderledes indslag.

Brug det som et anderledes indslag ved en venindeaften. Eller som en spændende (og afspændende) oplevelse til en fødselsdag eller måske ved dit næste retreate.

Også på arbejdspladsen kan et mindfuldt klangarrangement bruges som udgangspunkt for meditation og ro samt hjælp til at stresse af, eller blot som en luksus afspænding efter en lang mødedag.

Et indslag der uden tvivl vil blive husket!

Læs mere om mulighederne nedenfor.

Private mindre grupper

Smuk meditativ lydrejse

Har du prøvet at deltage i en meditativ lydrejse / klangkoncert med klangskåle? 

Hvis ikke, så tøv ikke med at forkæl dig selv og dine veninder (el. andre) med en skøn time med klang og afspænding. Her føres I i fælleskab ud på en blid og beroligende lydrejse, hvor man lægger hverdagen fra sig og få genopladet sanserne i en fortryllende verden af højtvibrerende og healende lyde. 

Det kunne være en eftermiddag/ aften, fødselsdag eller pige-hygge komsammen.

Varighed ca. 45-60 min.

Behandlerforum

Klanginfo aften / lydhealingsworkshop

Jeg tilbyder også at komme ud til behandler fællesskaber og stable en infoaften på benene om klangskålenes mange gode effekter, hvis man som behandlerteam ønsker at bruge de unikke lydhealingsværktøjer på klienter.

Varighed ca. 2,5 time

Afsluttes med 45 min. klangmeditation og med mulighed for køb af klangskåle.

Retreats / arrangementer

Ekstra forkælelse til deltagerne

Klang- og lydhealing kan bruges på yogaretreats/stilhedsretreats el. lign. som en god og groundende start eller en skøn luksuspause til deltagerne, der clearer kroppen og energierne. Jeg kommer gerne i løbet af dagen og bidrager med et meditativt indslag med mine mange klangskåle. Det kunne være som en forkælende pause sidst på eftermiddagen, eller om aftenen, når dagens program er ved at være omme.

Varighed ca. 45-60 min.

Firmaer / Børneinstitutioner

Genfind ro og overblik

På arbejdspladsen kan en klang- og lydrejse bruges som hjælp til at finde ro og stresse af, eller også som en problemløsning/afklaring ved møder.

Eller blot efter en lang dag på et fælles møde, som en slags fyraftens gå-hjem-klang, hvor I får tømt sindet for tanker, uro og støj og genfinder ro, fokus og klarhed.

En mindful pause, hvor I ikke skal præstere noget, men blot være sammen i stille nærvær.

Her genfinder I den indre ro, når arbejdet er omme.

Varighed ca. 30-45 min.  

Klangmeditation ude, i større lokaler

Klangmeditation ude, i større lokaler

I årenes løb er det blevet til rigtig mange klangevents for mig ud-af-huset. 

Meditative stunder med lydhealing, der hylder roen og det ordløse. En afspænding og en stille stund, hvor du ikke skal præstere noget…bare være med det der er uden andet en blot at skulle slappe af og give dig hen til roen og de blide beroligende lyde fra klangene. Lyd og toner, der går ind og afbalancerer, beroliger og afspænder. 

Afholdes som oftest i yogastudier. 

Find planlagte klangevents i eventkalenderen her. 

Klangmeditation hos Klang og velvære

Klangmeditation hos Klang og velvære

Jeg tilbyder afstressende klangmeditationer/lydbade for alle, der har lyst til at hengive sig til roen og nærværet for en lille gruppe (max plads til 6 pers.).

Det foregår i rolige hjemlige omgivelser i min private bolig i Allerød, hvor der er lyst og behageligt.

Her ligger deltagerne ned på madrasser og nyder denne unikke meditative afspænding.

Jeg skaber et lydrum, hvor man trygt kan give slip og slappe helt af til de fredfyldte toner og vitaliserende lyde fra klang- og syngeskåle m.v

Læs mere om klangmeditations tilbud her. Afholdes løbende. 

Klangmeditation i yogastudier

Er du yogalærer og kunne du tænke dig et event med yoga og klang- og lydhealing i dit yogastudie?

Det kan enten være med yoga først (udført af en af dine yogainstuktører) og derefter klang. Eller måske en klangmeditation uden yoga, hvor jeg står for at tilbyde eventet til dig og dine yogier? Lad os tage en snak om hvad vi sammen kan finde ud af at forkæle jeres yogier med.

SMUKT ❤︎  AFSTRESSENDE  ❤︎ VITALISERENDE FOR KROP, SIND OG SJÆL

Når man giver sig hen til lydene, vil man føle sig trygt omsluttet af lydens klang og toner, og kunne overgive sig til en dyb og fredsommelig indre ro. 

Deltagerne ligger ned på en yogamåtte og slapper af, mens der lyttes til de beroligende lyde fra klangskåle og andre meditative lydinstrumenter.

Mens lydbølgerne afbalancerer kroppens energicentre kommer man væk fra hverdagstilstand til dyb afslapning og bliver forsynet med friske energier. Spændinger og blokeringer opløses og de selvhelbredende kræfter styrkes.

Kontakt mig og lad os snakke om, hvad I har af ønsker og jeg kommer med ideer, prisforslag osv. for et muligt arrangement hos jer. 

booking af arrangement


Pris aftales individuelt

Da den afhænger af antal deltagere, indhold, transporttid m.v.

Sådan foregår det

Medbring selv en yogamåtte/liggeunderlag, tæppe og lille pude til hovedet. Men lydrejsen kan også sagtens foregå siddende på en stol alt afhængig af pladsforholdene.

Kontakt Anne Toxværd for priser og nærmere aftale.
Eller brug kontaktformularen nedenfor.

 

Forespørgsel om klangarrangement

Udfyld dine oplysninger, skriv forventet dato og lidt om arrangementet.

Del gerne dine idéer om hvad du har i tanker, og lad mig vide, hvis du ønsker at blive ringet op.

Jeg vender herefter tilbage til dig med enten et afklarende opkald eller med et skræddersyet koncept og pris derpå.

(Modtager du ikke et svar indenfor rimelig tid? Tjek din spam mappe)

15 + 12 =