Klangterapeut, healer og indehaver

Anne Toxværd

Jeg har altid været interesseret i den alternative verden, og lige siden jeg for første gang nysgerrigt lyttede til en klangskål, som trak mit fokus væk fra den hektiske hverdag, har jeg været fascineret af skålene.
Det blev starten på min rejse inden for klang og healing.

 

Om Anne 

Jeg er indehaver af “Klang og velvære”. Bag mig har jeg en klangterapi- og klangmassøruddannelse fra 2016/17 (uddannet af klangekspert Tom Friis Hansen).

Jeg er også reiki healer og har tilegnet mig erfaring med effektive afspændingsteknikker gennem massagekurser. Oveni har jeg taget en 2 1/2 årig lifecoach uddannelse under temaet “livskunst” (certificeret med 700 undervisningstimer hos Alfa Omega instituttet).

Sideløbende nyder jeg at bruge mig selv kreativt og få afløb for min skabertrang ved at lave malerier og kunst.

I min rolle som klangterapeaut ønsker jeg at udbrede kendskabet til de fascinerende klangskåle og til klang- og lydhealing, der kan være en god hjælp til at åbne op for stilhed og indre søgen – og udgør en helt unik form for afstresning for de fleste.

Dyb healing sker i et trygt rum

Nærhed og nærvær er nøgleordene i mine klangsessioner.
Jeg har fokus på at
skabe et tillidsfuldt rum, så du trygt kan give slip.

– Og uanset hvor vi mødes, møder jeg dig i et kærligt og nærværende rum, hvor du kan være dig – præcis som du er .

Jeg vil glæde mig til at møde dig.

Klang og velværes aktiviteter

Klangskåle, ro og healing

Siden 2018 har jeg afholdt klangevents i yogastudier og ved private arrangementer. Dem er det blevet til rigtig mange af i årenes løb, ligesom jeg har mangeårig erfaring med at give individuelle 1:1 klangmassage behandlinger med gode resultater.

Klangkurser 
Som noget nyt tilbyder jeg klangkurser til dig, der er interesseret i klang. Her undervises i brugen af klangskåle og lidt om klangmassage, teknikker. Også længerevarende klangterapikurser tilbydes. Nogle af kurserne afholdes i København sammen med Klangstudiet.dk, og andre afholder jeg for interesserede i Nordsjælland, hvor jeg selv har adresse.

Salg og import af klangskåle
Unikke klang- og syngeskåle, som er indkøbt og importeret fra Nepal, kan man også købe gennem mig. Jeg har et stort udvalg af originale tibetanske skåle, som jeg tilbyder til interesserede købere.

Lyd, stilhed og fokus på det indre
Det, som lyden af klangskåle kan, er at trække vores fokus væk fra den hektiske hverdag og åbne op for et dybere lag i os selv, og skabe smuk dyb indre ro… Noget, som verden har brug for, mere end nogensinde før.

I mit virke som klang- og lydhealer, er det derfor stort for mig at kunne bidrage med ro og healing til de mennesker, jeg på min vej støder på, og derved være et lille frø til at skabe positive forandringer.

PS Privat er jeg mor til to voksne børn og mormor til mit skønne lille barnebarn Olivia. Hun er nu 1,5 år og har fået lyd og musik ind siden nyfødt. Hun storsmiler og rokker fra side til side hver gang mormor spiller på klokke- og vindspil eller på den lille kalimba. Og klangskålene, de er såå spændende ♡.

Mit første møde med klangen

Blev forelsket ved første lyt

Det var kærlighed ved første lyt og et helt tilfældigt møde med en stand fyldt med klangskåle på en alternativ messe for mange år siden. Klangskålenes vibrationer og lydbilleder gik direkte ind og berørte mig dybt indeni.

Jeg følte, at verden nærmest gik i stå… Det var en fantastiske følelse pludselig at opleve denne dybe kontakt til mig selv. Meget stort at opleve i en hektisk hverdag, hvor mine dage bare kørte derudaf som travl småbørnsmor med job, hjem, huslige pligter osv.

Klangskålene blev en øjenåbner for mig, og rejsen mod at finde dybere ind til mig selv tager pludselig fart, hvorefter jeg nogle år senere tager springet og uddanner mig som klangmassør.

JEG ER OGSÅ

doTERRA forhandler

Æteriske olier har både indvirkning på  vores kropslige velvære, vores tanker, følelser og vores energi og vibration. Derfor går olierne så fint i tråd med det som jeg selv forsøger at praktisere i mit liv, og gerne vil inspirere andre med, nemlig at få balance mellem body, mind and spirit.
Jeg bruger oliernes duft i mine klangbehandlinger til at understøtte følelsen af feelgood undervejs i sessionen.

Mere info om olierne her

Vil du også have en klangoplevelse?

Du er altid velkommen til at kontakte mig herunder

6 + 9 =