OM ANNE TOXVÆRD

Klang, lyd og healing

Anne Toxværd er indehaver af “Klang og velvære” og er uddannet klangterapeut i 2016. Anne har stor passion for klangens verden, og arbejder for at udbrede kendskabet til klangskåle og til brug af klangmassage og lydhealing, som er effektiv lindring af uro og fjernelse af hverdagens stress.

 

Klangterapeut og lydhealer 

Jeg har altid været interesseret i den alternative verden, og lige siden jeg for første gang nysgerrigt lyttede til en klangskål, der fik mit fokus væk fra den hektiske hverdag, har jeg været fascineret af skålene.

Det blev starten på min rejse som klang- og lydterapeut og mit kald med at udbrede klangskålenes healende univers.

Bag mig har jeg en klangterapi- og klangmassøruddannelse med udgangspunkt i intutitiv anvendelse af klangskåle fra 2016/17 (uddannelse taget hos Tom Friis Hansen).

Jeg er også reiki healer og har tilegnet mig erfaring med effektive afspændings-teknikker gennem massagekurser.

Oveni har jeg taget en 2 1/2 årig lifecoach uddannelse under temaet livskunst og kunstterapi (certificeret med 700 undervisningstimer hos Alfa Omega instituttet).

Trods mine mange spirituelle interesser, er jeg en meget jordnær person.

Jeg har sat mig for at udbrede kendskabet til klangskåle og til klang- og lydhealing, der åbner op for ro, stilhed og indre søgen – og er redskaber, som udgør en helt unik form for afstresning for de fleste.

Sideløbende nyder jeg at bruge mig selv kreativt og få afløb for min skabertrang ved at lave malerier og kunst.

Kærligst,
Anne

Dyb healing sker i et trygt rum

Ro, fordybelse og nærvær er nøgleordene i mine klangsessioner.

Jeg har fokus på at skabe et tillidsfuldt rum, så du trygt kan give slip.

– Og uanset hvor vi mødes, møder jeg dig i et kærligt og nærværende rum, hvor du kan være dig – præcis som du er .

Jeg vil glæde mig til at møde dig!

Klang og velværes aktiviteter

Lyd, stilhed og indre fokus

Det, som lyden af klangskåle kan, er at trække vores fokus væk fra det hektiske liv og åbne op for et dybere lag i os selv. Noget, som jeg synes, at vores verden, har brug for mere end nogensinde før.

I årenes løb er det blevet til rigtig mange klangevents for mig ud-af-huset. Både arrangementer med og uden yoga i yogastudier og ved andre private sammenkomster. Jeg har også mangeårig erfaring med at give individuelle 1:1 klangmassage behandlinger med gode resultater.

Klangkurser
Som noget nyt tilbyder jeg også mini-klangkurser til dig, der er interesseret i klang. Her undervises nybegyndere og yogalærere samt behandlere og andre interesserede i brugen af klangskåle og teknikker og klangmassageformen afprøves.

Også klangterapikurser af flere dages varighed tilbydes. Nogle af kurserne afholdes sammen med Klangstudiet i København, og andre kurser afholder jeg for interesserede i Nordsjælland, hvor jeg selv har adresse.

Salg og import af klangskåle
Unikke og originale klang- og syngeskåle indkøbt og importeret fra Nepal, kan man også købe hos Klang og Velvære. Jeg tilbyder vejledning ved køb, så du er sikker på at få den rette skål med hjem.

Jeg ser mig selv som et lille bidrag til at invitere mennesker til at skabe mere indre fred og balance i dem selv. Fokus er på væren, lytten indad og den indre ro.

PS Jeg er født i 1970. Privat er jeg mor til to voksne børn og mormor til mit skønne lille barnebarn Olivia. Hun er nu 2 år og har fået lyd og musik ind siden nyfødt. Hun storsmiler og rokker fra side til side hver gang mormor spiller på klokke- og vindspil eller på den lille kalimba. Og klangskålene og køllerne, de er såå spændende ♡.

Mit første møde med klangen

Klang forelsket ved første lyt

Det var kærlighed ved første lyt og et helt tilfældigt møde ved en stand fyldt med klangskåle på en alternativ messe for mange år siden. Klangskålenes vibrationer og lydbilleder gik direkte ind og berørte mig dybt indeni.

Min verden gik nærmest i stå… Det var en fantastisk følelse at opleve denne nye grounding og kontakt med mig selv, hvor mine dage dengang ellers bare kørte derudaf som travl enlig mor med to børn, job, hjem, huslige pligter osv.

Klangskålene blev en øjenåbner for mig og rejsen mod at finde dybere ind til mig selv, tager pludselig fart. Efter nogle år tager jeg springet og uddanner mig som klangmassør.

JEG ER OGSÅ

doTERRA forhandler

Æteriske olier har både indvirkning på  vores kropslige velvære, vores tanker, følelser og vores energi og vibration. Derfor går olierne så fint i tråd med det som jeg selv forsøger at praktisere i mit liv, og gerne vil inspirere andre med, nemlig at få balance mellem body, mind and spirit.
Jeg bruger oliernes duft i mine klangbehandlinger til at understøtte følelsen af afslapning og feelgood undervejs i sessionen.

Mere info om olierne her

Vil du også nyde en klangoplevelse?

Du er altid velkommen til at kontakte mig herunder

10 + 6 =