tidsbestilling og øvrige forespørgsler

Booking og forespørgsler

Brug kontaktformularen nedenfor, og du får hurtigt svar retur.

Oftest stillede spørgsmål om klangmassage:
Se FAQ boksen nederst.

 

 kontaktformular 

Følg “Klang og velvære” på Facebook

Klang og velvære v. Anne Toxværd 
Tjørnevej 12, 1. th. – 3450 Allerød
Tlf. 3151 8345

anne@klangogvelvaere.dk

FAQ OM KLANGMASSAGE
Oftest stillede spørgsmål – få svar her: 

Hvad er klangmassage?

Klangmassage er en blid afspændingsform, hvor modtageren er fuldt påklædt. Klangskålene stilles forskellige steder på kroppen og slås blidt an med en blød uldkølle.

Der bruges klangskåle, som udsender lyd og dybe vibrationer, der går ind i kroppen, og løsner op dér, hvor almindelig massage ikke kan nå ind. Effekten kan sammenlignes med en dyb massage, men klangmassage går endnu dybere, da lyden fra skålene arbejder helt ned på cellulær niveau.

Behandlingen er for både voksne, unge som ældre, og børn, der ønsker at finde tilbage til indre ro og stilhed.

Hvad koster en behandling?

En klangmassage med healing og æsteriske olier koster:

Pris kr. 600,- for 60 min.

3 behandlinger, pris kr. 1550,-. Du sparer 250 kr.

Hvad er klangmassage godt for?

Klangmassage afstresser og beroliger nervesystemet og løsner op for uro, stress og de fysiske spændinger, som måtte have sat sig i kroppen.

Vibrationer og lydfrekvenserne fra klangskålene forplanter sig i kroppens vædsker og celler, og afbalancerer fysiske og følelsesmæssige ubalancer/spændingstilstande og hjælper hen mod ro og balance.

Lydvibrationerne når helt derind, hvor ingen form for fysisk massage kan nå ind. Derved er klangmassagen også særlig effektiv ved ømhed, smerter og kropslige spændingstilstande.

Kroppens dybe afslappede tilstand bevirker samtidig at hjernebølgerne kommer ned i det lave Alpha/Theta-niveau, og derved finder nervesystemet helt naturligt ind i ro-hvile tilstand, hvilket fremmer restitution og understøtter kroppens egne selvhelende processer.

Særlig effektiv for dig, som oplever stress, angst, uro, depression, koncentrationsbesvær og er særligt sensitiv. Det afhjælper de fysiske smerter og ‘den psykiske uro’.

 

Hvordan foregår klangmassage?

Behandlingen starter altid indledningsvis med en lille snak om hvad, du har brug for at få hjælp til.

Selve klangmassagen foregår ved, at du ligger fuldt påklædt på min massagebriks og bliver puttet godt under et lunt tæppe.

Jeg går herefter i gang med at spille på klangskålene både på kroppen og rundt om kroppen. Undervejs anbringer jeg skåle på kroppen, på maven, ved dine fødder osv.

Klangskålenes lyd og vibrationer forplanter sig ned i kroppen, og sætter gang i kroppens frie flow, hvorved der løsnes op for ubalancer samt stagnation og blokeringer i kroppen. Formålet er ganske enkelt at genfinde balancen samt forløse, heale og løsne op dér, hvor kroppen har brug for det.

Jeg arbejder intuitivt med skålene og fornemmer undervejs, hvad du har brug. Når lydhealingen med klangen har gjort sit arbejde, går jeg over og fortsætter sessionen med en blid fysisk massage, og tilfører derved en ekstra healing/nærende afspænding af den fysiske krop.

Hvor ofte skal jeg komme?

Det anbefales at modtage flere sessioner for at opnå den fulde effekt af klangterapi.

Særligt for nogle klienter kan der være behov for et forløb af flere klang sessioner. Fx ved længerevarende stress, uro, dybereliggende spændingstilstande m.v. så der kan arbejdes i dybden med at få forløst og healet den pågældende problematik.

Jeg anbefaler min. 3 behandlinger, og gerne med ca. 1 uges mellemrum. Det giver en god start på et forløb, og derved opnås en større og dybere effekt.  

Hvordan bestiller jeg tid?

Brug min kontaktformular eller ring/sms på 3151 8345.

Du kan også sende mig en mail på: anne@klangogvelvaere.dk

Åbningstider?

Jeg har behandlerpraksis i mit private hjem og kører med fleksible åbningstider i hverdagene. Lukket lørdag og søndag.

Der er gratis parkering ved ejendommen.