+45 3151 8345 atoxvaerd@gmail.com
Har du brug for et pusterum?

Kontakt mig

jeg bor blot 2 min. fra allerød station

 

Kontakt mig

7 + 3 =

Oftest stillede spørgsmål – få svar her:

Hvor lang tid varer en klangmassage behandling?

De afstressende 1:1 behandlinger ved hjælp af lyd fra klangskåle tilpasses efter dit behov.

Det er helt op til dig, om du ønsker en 60 eller 90 min. behandling. Vi snakker om, hvad du har brug for, når du bestiller tid. 

Hvad koster en behandling?

Priserne ligger fra kr. 550 for 60 min. og opefter alt afhængig af, hvor længe du ønsker, at behandlingen skal strække sig.

Jeg tilbyder rabat på et behandlingsforløb, som strækker sig over 3 eller flere behandlinger.

Hvad er klangmassage godt for?

Klangmassage er med til at skabe ro og balance i dit nervesystem. I de fleste tilfælde sker det forholdsvis hurtigt, da lydene fra klangskålene nedsætter hjernebølgerne og pulsen, og får kroppen ned i gear. Derved opnåes en behagelig ro og afslappethed inden for kort tid.

Vero: alcuni possono, poiché la penetrazione anale dà origine a un’intera gamma di sensazioni. E se a loro piace una donna, può raggiungere l’orgasmo. Alcune donne contro questo tipo di sesso, perché non molti uomini sanno come farlo correttamente e fare senza dolore. Inoltre, la donna super kamagra controllando la velocità, la forza e la durata, che non si adatta a tutti i partner.

Hvordan foregår klangmassage?

Klangmassage foregår ved, at du ligger fuldt påklædt på en massagebriks puttet godt med et lunt tæppe om dig. Jeg går herefter i gang med at spille på klangskålene både rundt om kroppen og jeg anbringer også skålene på kroppen, på maven og ved dine fødder osv.

Klangskålene jeg bruger til klangmassage er fremstillet sådan, at lyd og vibrationer forplanter sig ned i kroppen, hvor de finder frem til ubalancer, stagnation og blokeringer og ganske enkelt genfinder balancen og løsner op.

Jeg arbejder intuitivt og fornemmer, hvad du har brug for undervejs. Derfor er der ikke to klangbehandlinger, som er ens. 

Hvordan bestiller jeg tid?

Kontakt mig via min kontaktformular eller ring på tlf. 3151 8345. Du er også velkommen til at sende mig en mail: atoxvaerd@gmail.com