+45 3151 8345 atoxvaerd@gmail.com

Anne Toxværd; Jeg har en mangeårig fortid fra erhvervslivet, senest som sekretær og personlig assistent i en større dansk virksomhed.

Sideløbende har jeg i mit voksenliv fordybet mig i kunst, klang, healing, terapi, mindfulness og yoga.

Jeg er indehaver af firmaet “Klang og velvære”, som forhandler klang- og syngeskåle samt vindspil og andre meditative lydinstrumenter.

En del af illustrationerne og layoutet på siden her, er lavet med egne fotos og noget af min kunst, som baggrund. Mere info på www.annetoxvaerd.dk.   

MED LYD FRA KLANGSKÅLEN OPLEVEDE JEG AT BLIVE HELT STILLE INDENI…

og pludselig kunne jeg mærke mig selv…

Det var et tilfældigt møde, men en overvældende følelse, som rørte mig dybt. Og derved blev det til “kærlighed ved første lyt”, da jeg overgav mig til de bevægende klanglyde for første gang.

Siden har jeg været total forgabt i klang- og syngeskåle, der er helt fantastiske redskaber til at skabe fornyet ro og grounde krop og sind.

Rigtig mange af os er hele tiden et par skridt foran eller bagud, og alting skal gå så stærkt. Klanglydene er effektive til at hjælpe os med at lytte indad og finde ind til stilhed og ro indeni, så vi kommer hjem i os selv. 

Jeg har altid interesseret mig for naturlig sundhed og arbejder udfra et holistisk menneskesyn, hvor skridtet mod lindring og helbredelse unægteligt hænger sammen med udgangspunkt i både krop og psyke. Hvis vi i en periode er ude af balance, skal vi lære at mærke vores krop og tolke dens signaler, så vi kan genskabe balancen. Klang- og lydhealing er en blid og behagelig metode til at hjælpe med at komme fra hovedet ned i kroppen, og til at mærke os selv… og finde ind til ro og stilhed indeni.   

 

 

 

 

 

 

I 2016 uddannede jeg mig til klangmassør/-terapeut og tilbyder individuelle klangbehandlinger og klanghealing samt fælles klangmeditation og lydhealingsworkshops for grupper i bl.a. yogacentre og ved retrætes. 

Jeg er også reiki healer og har erfaring med mindfulness og effektive afspændings- og massageteknikker, som jeg bruger supplerende i mine klangbehandlinger. Desuden fuldførte jeg i 2010 en lifecoach uddannelse kombineret med et selvudviklingsforløb hos psykoterapeut og coach Anne-Grete Hav Hermansen (med indhold af 700 timers undervisning inkl. personlig supervision samt gruppe- og egenterapi).

Alt godt og kærligt har en healende kraft i sig selv, og det er den kraft jeg bruger, når jeg arbejder med mennesker. 

Jeg skaber et tillidsfuldt rum i mine sessions udfra “nærvær, empati og integritet”, og min fornemmeste opgave er altid at hjælpe dig i dybeste respekt for din her og nu situation, og der hvor du er i livet ♡.

Ønsker du at bestille tid til en 1:1 behandling eller deltage i en af mine klangmeditationer, kan du kontakte mig på mob: 3151 8345 eller på mail: atoxvaerd@gmail.com. Jeg vil glæde mig til at høre fra dig.

Kærligst Anne