+45 3151 8345 atoxvaerd@gmail.com

Jeg har en baggrund som sekretær og har mange år på bagen fra erhvervslivet. Siden har jeg uddannet mig som klangterapeut, healer og lifecoach og tilbyder klangmeditationer for grupper samt indviduelle klangmassage behandlinger.

Desuden er jeg indehaver af firmaet “Klang og velvære”, der forhandler klang- og syngeskåle fra Nepal samt franske vindspil og andre meditative lydinstrumenter.

Jeg laver også kunst, og det er mine kunstværker, der er brugt her på siden som layout og illustrationer. Se evt. mere info her: www.annetoxvaerd.dk.   

Med LYD Fra klangskåleNE oplevede jeg AT BLIVE HELT STILLE INDENI…

 …og pludselig kunne jeg mærke mig selv…

Det var en overvældende følelse, som rørte mig dybt….

Og derved blev det til “kærlighed ved første lyt”, da jeg for allerførste gang overgav mig til de bevægende klanglyde. 

Siden har jeg været total forgabt i klang- og syngeskålene, der er helt fantastiske til at skabe ro og grounde.

Rigtig mange af os er hele tiden et par skridt foran eller bagud, og alting skal gå så stærkt. Klangskålene er et effektivt redskab til at hjælpe os med at sætte tempoet ned og lytte indad og finde stilhed og ro indeni. 

Jeg har altid interesseret mig for naturlig sundhed og holistiske helbredelsesmetoder. Klang- og lydhealing er en helt naturlig og blid måde til at hjælpe kroppen ned i gear og få genskabt ro og balance. I 2016 uddannede jeg mig til klangterapeut og tilbyder individuelle klangterapibehandlinger samt fælles klangmedita-tion og lydhealingsworkshops for grupper i bl.a. yogacentre.

 

Jeg er også reiki healer og har erfaring med mindfulness og effektive afspændings- og massageteknikker, som jeg bruger supplerende i mine klangbehandlinger.

Desuden har jeg gennemgået en kombineret lifecoach uddannelse og et selvudviklingsforløb v/Anne-Grete Hav Hermansen med 700 timers undervisning inkl. personlig supervision samt gruppe- og egenterapi.

For mig er det en stor glæde, at kunne hjælpe andre med at finde ind til øget ro og selvbevidsthed. Jeg arbejder ud fra principperne ”kærlighed, nærvær og integritet”, og min fornemmeste opgave er altid at hjælpe dig i dybeste respekt for din her og nu situation og der, hvor du er i livet.

Kærligst 

Anne Toxværd