+45 3151 8345 atoxvaerd@gmail.com

Jeg har en baggrund som sekretær og har mange års erfaring fra erhvervslivet. I 2010 uddannede jeg mig som lifecoach, og siden er det også blevet til klangterapeut og reiki healer.

Desuden er Jeg indehaver af firmaet “Klang og velvære”, der tilbyder klangmeditationer for grupper samt indviduelle klanghealinger. Firmaet forhandler også klang- og syngeskåle samt vindspil og andre meditative lydinstrumenter.

Sideløbende laver jeg kunst, hvoraf noget er brugt her på siden som layout og illustration. Mere info på www.annetoxvaerd.dk.   

 

MED LYD FRA KLANGSKÅLEN OPLEVEDE JEG AT BLIVE HELT STILLE INDENI…

og pludselig kunne jeg mærke mig selv…

Det var et tilfældigt møde, men en overvældende følelse, som rørte mig dybt. Og derved blev det til “kærlighed ved første lyt”, da jeg overgav mig til de bevægende klanglyde for første gang.

Siden har jeg været total forgabt i klang- og syngeskåle, der er helt fantastiske redskaber til at skabe fornyet ro og grounde krop og sind.

Rigtig mange af os er hele tiden et par skridt foran eller bagud, og alting skal gå så stærkt. Klanglydene er effektive til at hjælpe os med at lytte indad og finde ind til stilhed og ro indeni, så vi kommer hjem i os selv igen. 

Jeg har altid interesseret mig for naturlig sundhed og arbejder udfra et holistisk menneskesyn, hvor skridtet mod lindring og helbredelse unægteligt hænger sammen med, at vi tager udgangspunkt i både krop og psyke. Hvis vi i en periode er ude af balance, skal vi lære at mærke vores krop og tolke dens signaler, så vi igen kan genskabe balancen. Klang- og lydhealing er en blid og behagelig metode til at hjælpe med at komme fra hovedet ned i kroppen og finde svarene i os selv.  

 

 

 

 

 

 

I 2016 uddannede jeg mig til klangterapeut og tilbyder individuelle klangbehandlinger og klanghealing samt fælles klangmeditation og lydhealingsworkshops for grupper i bl.a. yogacentre og ved retrætes. 

Jeg er også reiki healer og har erfaring med mindfulness og effektive afspændings- og massageteknikker, som jeg bruger supplerende i mine klangbehandlinger. Desuden fuldførte jeg i 2010 en lifecoach uddannelse kombineret med et selvudviklingsforløb hos psykoterapeut og coach Anne-Grete Hav Hermansen (med indhold af 700 timers undervisning inkl. personlig supervision samt gruppe- og egenterapi).

Alt godt og kærligt har en healende kraft i sig selv, og det er den kraft jeg bruger, når jeg arbejder med mennesker. 

Samtidig er det vigtigt for mig at skabe et tillidsfuldt rum i mine sessions udfra grundværdierne “nærvær, empati og integritet”, og min fornemmeste opgave altid er at hjælpe dig i dybeste respekt for din her og nu situation, og der hvor du er i livet ♡.

Hvis du ønsker at bestille tid til en behandling eller deltage i en af mine klangmeditationer, kan du kontakte mig på mob: 3151 8345 eller direkte på mail: atoxvaerd@gmail.com. Jeg vil glæde mig til at møde dig. 

Kærligst Anne