+45 3151 8345 atoxvaerd@gmail.com

Om Anne Toxværd

Jeg har i mit voksenliv fordybet mig i klang, healing samt mindfulness og yoga.

Jeg er indehaver af firmaet “Klang og velvære”, som afholder klangevents og forhandler klang- og syngeskåle samt vindspil og andre meditative lydinstrumenter.

Jeg laver også kunst. Hvis det har din interesse, kan du se noget af det, jeg laver her: annetoxvaerd.dk

PLUDSELIG FIK JEG DYB KONTAKT MED MIG SELV

Det var et tilfældigt møde på en alternativ messe for mange år siden, hvor jeg søgte hen til en stand for at lytte til nogle klangskåle. Det var en fascinerende oplevelse, da lydene efterlod en helt særlig følelse af indre ro i mig… På et splitsekund kom jeg fra hovedet ned i kroppen og kunne mærke mig selv. Det var lidt af en øjenåbner og blev starten på en personlig udvikling og udforskning af dette spændende lydunivers. 

Nogle år efter blev jeg uddannet klangmassør/-behandler hos en af Danmarks dygtigste klangterapi undervisere (i 2016).

Siden hen er jeg også blevet reiki healer og har tilegnet mig erfaring med effektive afspændingsteknikker gennem forskellige massagekurser. 

Det er min klare overbevisning at et hvert symptom på ubalance i vores krop og sind, udspringer af et overbelastet og stresset nervesystem. At lytte til klangskåle er en rigtig god hjælp til at få kroppen ned i ro-hvile tilstand, hvorved nervesystemet afspændes.  

 

 

Jeg tilbyder klangmeditation med lydhealing og afspænding for grupper i yogacentre. Enten med lydmeditation, hvor jeg selv spiller på mine medtagne lydinstrumenter. Men det kan også være i forlængelse af en yogatime, som foregår i samarbjde med dygtige yogalærere. Jeg laver også klangmeditation på bestilling til mindre private grupper eller ved retreats, som en god indledning og opstart på dagen – eller som en skøn afstressende luksusafspænding efter en lang kursusdag. Mulighederne er mange. 

NYHED! doTERRA forhandler 

I 2021 blev jeg forhandler af doTERRA´s olier, da jeg er vildt glad for deres olier, som jeg bruger dagligt, indvortes og udvortes. De er både duftende, sansende og meget healende.

Du kan købe doTERRA´s olier og deres øvrige produktsortiment ved at signe up som kunde hos mig i mit team “Jordens gaver” og derved købe olierne med rabat.

Tøv ikke med at kontakte mig hvis du vil vide mere om olierne, eller hvis du/dine veninder/venner ønsker at booke mig til en klangmeditation ud af huset. Jeg tager gerne nogle groundende olier med til at understøtte den skønne følelse af total forkælelse af krop og sjæl. Det er ren self-love at forkæle sig selv med denne skønne oplevelse ♡!!

Kærligst Anne