+45 3151 8345 atoxvaerd@gmail.com

Jeg har en baggrund som sekretær og har mange år på bagen fra erhvervslivet. I 2010 uddannede jeg mig som lifecoach, og siden hen er det også blevet til klangterapeut og reiki healer.

Desuden er Jeg indehaver af firmaet “Klang og velvære”, der tilbyder klangmeditationer for grupper samt indviduelle klangmassage behandlinger. Jeg forhandler også klang- og syngeskåle samt vindspil og andre meditative lydinstrumenter.

Sideløbende laver jeg kreativ kunst, som er brugt her på siden som layout og illustration. Se mere info på www.annetoxvaerd.dk.   

 

MED LYD FRA KLANGSKÅLEN OPLEVEDE JEG AT BLIVE HELT STILLE INDENI…

Og pludselig kunne jeg mærke mig selv…

Det var en overvældende følelse, som rørte mig dybt. Og derved blev det til “kærlighed ved første lyt”, da jeg for første gang overgav mig til de bevægende klanglyde.

Siden har jeg været total forgabt i klang- og syngeskålene, der er helt fantastiske redskaber til at skabe ro og grounde krop og sind.

Rigtig mange af os er hele tiden et par skridt foran eller bagud, og alting skal gå så stærkt. Klanglydene er effektive til at hjælpe os med at lytte indad og finde ind til stilhed og ro indeni.

Jeg har altid interesseret mig for naturlig sundhed og holistiske behandlingsformer, hvor skridtet mod lindring og helbredelse tager udgangspunkt i at krop og psyke unægteligt hænger sammen. Hvis vi i en periode er ude af balance, skal vi lære at mærke vores krop og tolke dens signaler, så vi kan genskabe balancen. Klang- og lydhealing er en blid måde til at hjælpe med at komme fra hovedet ned i kroppen og finde svarene i os selv.  

 

 

 

 

 

 

I 2016 uddannede jeg mig til klangterapeut og tilbyder individuelle klangbehandlinger samt fælles klangmeditation og lydhealingsworkshops for grupper i bl.a. yogacentre og ved retrætes. 

Jeg er også reiki healer og har erfaring med mindfulness og effektive afspændings- og massageteknikker, som jeg bruger supplerende i mine klangbehandlinger. Desuden fuldførte jeg i 2010 en lifecoach uddannelse kombineret med et selvudviklingsforløb hos Anne-Grete Hav Hermansen (700 timers undervisning inkl. personlig supervision samt gruppe- og egenterapi).

Alt godt og kærligt har en healende kraft i sig selv, og det er den kraft jeg bruger, når jeg arbejder med mine klienter. 

Jeg arbejder ud fra grundprincipperne ”rummelighed, nærvær og integritet”, og min fornemmeste opgave er altid at hjælpe dig i dybeste respekt for din her og nu situation og der, hvor du er i livet.

Kærligst 

Anne Toxværd