+45 3151 8345 atoxvaerd@gmail.com

Om Anne Toxværd

Jeg har en mangeårig erfaring fra erhvervslivet.

Sideløbende har jeg i mit voksenliv fordybet mig i kunst, klang, healing, terapi, mindfulness og yoga.

Jeg er indehaver af firmaet “Klang og velvære”, som forhandler klang- og syngeskåle samt vindspil og andre meditative lydinstrumenter.

Fotos og artwork-illustrationer: Anne Toxværd kunst. Hvis du vil se mere kig på: www.annetoxvaerd.dk.   

MED LYD FRA KLANGSKÅLEN OPLEVEDE JEG AT BLIVE HELT STILLE INDENI…

og pludselig kunne jeg mærke mig selv…

Det var et tilfældigt møde på en messe for alternativ behandling på Frederiksberg, men en overvældende følelse, som rørte mig dybt. Og derved blev det til “kærlighed ved første lyt”.

Siden har jeg været total forgabt i klang- og syngeskåle, der er helt fantastiske redskaber til at skabe ro i krop og sind.

Rigtig mange af os er hele tiden et par skridt foran eller bagud, og alting skal gå så stærkt. Klangterapi er en effektiv hjælp til at finde ind til stilhed og ro indeni, så vi groundes og kommer hjem i os selv.

Jeg har altid interesseret mig for den alternative verden, og især for en naturlig vej til sundhed ved at arbejde ud fra et holistisk menneskesyn. Netop det at arbejde med det synspunkt, at kroppen kan helbrede sig selv ved at sætte en proces i gang, har altid været en vej, som giver god mening for mig. Lydterapi er en naturlig kilde til at genfinde indre ro og kan være en hjælp til at genoprette balancen og booste kroppens egne selvhealende processer, hvilket jeg selv har mærket på egen krop. 

 

 

 

 

 

 

I 2016 blev jeg uddannet klangmassør/-behandler hos en af Danmarks dygtigste klangterapi undervisere.

Jeg tilbyder behandlinger med klang og healing samt fælles klangmeditation for grupper, både med og uden yoga. Jeg tilbyder også lejlighedsvis private klangaftener ud af huset og at afholde klang og smukke mindfulde lydoplevelser ved retrætes o.lign. 

Jeg er også reiki healer og har erfaring med mindfulness samt effektive afspændingsteknikker. I 2010 fuldførte jeg desuden en lifecoach uddannelse kombineret med et tilhørende selvudviklingsforløb hos en psykoterapeut/coach.

I mine sessioner arbejder jeg udfra begreberne om nærvær, empati og integritet, og du vil blive mødt af mig i et tillidsfuldt rum, hvor der er plads til at være dig.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for bestilling af tid til klanghealing/-massage eller for at høre nærmere om mine klangarrangementer for grupper, som jeg holder ud-af-huset løbende hen over året. 

Kærligst 

Anne