+45 3151 8345 atoxvaerd@gmail.com

Om Anne Toxværd

Jeg har en mangeårig erfaring fra erhvervslivet.

Sideløbende har jeg i mit voksenliv fordybet mig i kunst, klang, healing, terapi, mindfulness og yoga.

Jeg er indehaver af firmaet “Klang og velvære”, som forhandler klang- og syngeskåle samt vindspil og andre meditative lydinstrumenter.

Jeg er også kunstner. Hvis det har din interesse, kan du se noget af min kunst her: annetoxvaerd.dk

MED LYD FRA KLANGSKÅLEN OPLEVEDE JEG AT BLIVE HELT STILLE INDENI…

og jeg røg fuldstændig ind i nuet og mærkede mig selv. 

Det var et tilfældigt møde på en alternativ messe, men en overvældende følelse, som rørte mig dybt… og det blev til en rejse mod at udforske disse helt fantastiske klangskåle.

I 2016 blev jeg uddannet klangmassør/-behandler hos en af Danmarks dygtigste klangterapi undervisere. Siden er jeg også  blevet reiki healer og jeg har tilegnet mig erfaring med mindfulness samt effektive afspændingsteknikker via forskellige kurser. 

At lytte til klanglyde kan være en rigtig god hjælp til at komme tilbage til ro og grounding, hvis man fx er stresset eller har haft en lang dag fyldt med mange bolde i luften. 

Jeg har altid interesseret mig for den alternative verden og den naturlige og holistiske vej til sundhed ud fra det synspunkt, at kroppen kan helbrede sig selv ved at sætte en proces i gang, som understøtter på både det fysiske og det emotionelle plan. 

 

 

I 2010 har jeg desuden fuldført jeg en flerårig lifecoach uddannelse kombineret med et tilhørende selvudviklingsforløb hos en psykoterapeut/coach.

Jeg tilbyder dybdeafspændende klangmeditation/lydhealing for grupper, fx efter en yogatime. Også ved private arrangementer. Her kan jeg bookes til at give klang til en gruppe, ligesom jeg kan være en del af et program med fokus på at skabe ro og grounding ved hjælp af klang- og lydhealing (fx. ved retreats og lignende). 

Tøv ikke med at tage fat i mig, hvis du vil vide mere om det jeg laver eller er interesseret i at booke mig til klangmeditation ud af huset, som er ren forkælelse for krop og sind. 

Kærligst

Anne