+45 3151 8345 atoxvaerd@gmail.com
Giv et gavekort til en du har kær

Køb gavekort

Og lad personen opleve dyb ro og afslapning

 

I og med at jeg ikke har en webshop, sker køb af gavekort ved at kontakte mig – enten på mail/telefon. 

Kontakt mig for at køb af gavekort

4 + 11 =

Oftest stillede spørgsmål – få svar her: 

Hvor lang tid varer en behandling?

De afstressende 1:1 behandlinger ved hjælp af lyd fra klangskåle tilpasses efter dit behov. Det er helt op til dig, om du ønsker en 45, 60, 75 eller 90 min. behandling. Vi snakker om, hvad du har brug for, når du bestiller tid. Dog er gavekort til 500 kr. til 60 minutter behandlinger. 

Hvad koster en behandling?

Der gives rabat på gavekort, hvor prisen er 500 kr. Priserne ligger normalt fra kr. 550 og opefter alt afhængig af, hvor længe du ønsker, at behandlingen skal strække sig. Jeg tilbyder rabat ved behov for et behandlingsforløb. 

Hvad er klangmassage godt for?

Klangmassage er med til at skabe ro og balance i dit nervesystem. I de fleste tilfælde sker det forholdsvis hurtigt, da lydene fra klangskålene nedsætter hjernebølgerne og pulsen, og får kroppen ned i gear. Derved opnåes en behagelig ro og afslappethed inden for kort tid. 

Hvordan foregår klangmassage?

Klangmassage foregår ved, at du ligger fuldt påklædt på en massagebriks puttet godt med et lunt tæppe om dig. Jeg går herefter i gang med at spille på klangskålene både rundt om kroppen og jeg anbringer også skålene på kroppen, på maven og ved dine fødder osv.

Klangskålene jeg bruger til klangmassage er fremstillet sådan, at lyd og vibrationer forplanter sig ned i kroppen, hvor de finder frem til ubalancer, stagnation og blokeringer og ganske enkelt genfinder balancen og løsner op.

Jeg arbejder intuitivt og fornemmer, hvad du har brug for undervejs. Derfor er der ikke to klangbehandlinger, som er ens.  

Hvordan bestiller jeg tid?

Kontakt mig enten via min kontaktformular eller ring på tlf. 3151 8345. Du er også velkommen til at sende mig en mail: atoxvaerd@gmail.com