+45 3151 8345 atoxvaerd@gmail.com
En hurtig genvej til
Ro og afstresning

Klangmeditation

  allerød

Til dig, der ønsker ro og stilhed indeni

Afholdes hos Studie Yoga i Allerød

Datoer, forår 2023: 05/02, 19/03, 06/04, 07/05 

 

Lig ned… Slap af… Nyd…

Du ligger ned og slapper af på en madras/yogamåtte med tæppe over dig.  Imens lytter du til de beroligende klang lyde, som fører dig ned i en dyb afspændt tilstand, Du synker dybere og dybere ind i roen. og mærker en helt særlig følelse af at være tilstede i dig selv. 

Klangmeditation virker meget afstressende, og de fleste oplever hurtigt at kunne slippe tankemylder og lande i kroppen. Det er en dyb og regenererende afspænding, som bringer krop og sind tilbage i balance.

Klangmeditation er for alle, og der kræves ingen forudgående erfaringer med meditation for at kunne deltage.   

Praktisk info

Der er yogamåtter og tæpper i yogasalen. Men du er også velkommen til selv at medbringe din egen madras, yogamåtte eller liggeunderlag samt  pude/tæppe/trøje/sokker, så du ligger behageligt, godt og varmt.

Hvis du har en øjenpude så tag den med, da den hjælper med at forstærke din afspænding. Også en drikkedunk med vand er godt at have med.

Vi mødes og lander stille og roligt, så deltagerne i ro og mag kan finde deres plads.   

Dørerne åbnes et kvarter før start.

DATOER, forår 2023:  05/02 – 19/03 – 06/04 – 07/05

Mit første møde med klangmeditation i Allerød

Min skepsis overfor dette nye blev hurtigt afløst af nysgerrighed og en følelse af ro og afslapning, i perfekte omgivelser.

Dog kunne min egen forberedelse have været bedre i form af at medtage et bedre liggeunderlag, da man fysisk skal befinde sig mageligt. 

Med Annes rolige stemme, der guidede os ind i roen, blev jeg introduceret til en ny måde at være helt afslappet på og til kun at tænke på mig selv i nuet, ledsaget af skålenes lyd og ikke mindst vibrationerne, som jeg mærkede helt ind i kroppen.

Jeg ser helt klart frem til igen at være i disse rolige omgivelser og deltage – og lære mere om lydenes påvirkning. 

Det kan bestemt anbefales efter en stresset arbejdsdag: at nyde roen og lydenes afslappende virkning. 

– Hans