+45 3151 8345 atoxvaerd@gmail.com
En hurtig genvej til
Ro og afstresning

Klangmeditation

 i Studie Yoga allerød

Onsdage kl. 15.45-16.45 hos Studie Yoga i Allerød

Giv dig selv en velfortjent pause og fået ladet batterierne op

Lig ned… Slap af… Nyd…

Du ligger ned og slapper af på en madras/yogamåtte med tæppe over dig, mens lydene fra klangskålene guider dig ned i en afspændt tilstand, hvor du synker dybere og dybere ind i roen og oplever en helt særlig følelse af at være dybt tilstede i dig selv…og i nuet. 

Lyd klangskålene virker meget afstressende, og de fleste oplever hurtigt at kunne give slip på tankemylder og lande i kroppen, mens de smukke og beroligende toner er med til at skabe en dyb og restituerende afspænding, der bringer krop og sind tilbage i balance.

Praktisk info

Klangmeditation er for alle, og der kræves ingen forudgående erfaringer med meditation for at deltage. 

Medbring selv en yogamåtte, tæppe og evt. en lille pude til hovedet og en øjenpude samt drikkedunk. 

Vi er altid to undervisere til stede ved hver klangmeditation. Jette og Anna Margarita deltager på skift sammen med Anne således: Ulige uger: Anne & Jette / Lige uger: Anne & Anna Margarita.

Kom i god tid og find din plads, så du kan lægge dig godt til rette under tæppet. Døren lukkes kl. 15:45Vi passer på hinanden og holder den rette afstand med 1 meter imellem hver deltager. 

Pris: Kun kr. 150 / max. 12 personer pr. gang. Du tilmelder dig enten fast eller løbende fra gang til gang.

 

Tilmelding til: Klangoghealing@yahoo.com
Oplys navn og skriv dato for din deltagelse. Du får en bekræftelse retur. Sidste frist for tilmelding er kl. 12 på dagen.