+45 3151 8345 atoxvaerd@gmail.com
En hurtig genvej til
Ro og afstresning

Klangmeditation

 i Studie Yoga allerød

Ro og stilhed til krop, sind og sjæl

Hos Studie Yoga i Allerød (M.D. Madsensvej 16, 1.sal)

NB! Nye klangevents forventes først arrangeret primo 2022

Lig ned… Slap af… Nyd…

Du ligger ned og slapper af på en madras/yogamåtte med tæppe over dig, mens lydene fra klangskålene guider dig ned i en afspændt tilstand, hvor du synker dybere og dybere ind i roen og oplever en helt særlig følelse af at være dybt tilstede i dig selv…og i nuet. 

Lyd klangskålene virker meget afstressende, og de fleste oplever hurtigt at kunne give slip på tankemylder og lande i kroppen, mens de smukke og beroligende toner er med til at skabe en dyb og restituerende afspænding, der på nænsom vis bringer krop og sind tilbage i balance.

Klangmeditation er for alle, og der kræves ingen forudgående erfaringer med meditation for at deltage. 

Praktisk info

Medbring selv madras, yogamåtte eller liggestolunderlag samt tæppe, så du ligger godt og kan holde dig varm, og evt. en lille pude til hovedet (plus evt. øjenpude samt drikkedunk).

Kom i god tid og find din plads, så du kan lægge dig godt til rette under tæppet. Vi passer på hinanden og holder den rette afstand med 1 meter imellem hver deltager. 

Vi er som regel to undervisere til stede. 

 

Dato: Nye klangevents forventes først arrangeret medio 2022   

Tilmelding  

 Tilmelding til: atoxvaerd@gmail.com.

 

Mit første møde med klangmeditation i Allerød

Min skepsis overfor dette nye blev hurtigt afløst af nysgerrighed og en følelse af ro og afslapning, i perfekte omgivelser.

Dog kunne min egen forberedelse have været bedre i form af at medtage et bedre liggeunderlag, da man fysisk skal befinde sig mageligt. 

Med Annes rolige stemme, der guidede os ind i roen, blev jeg introduceret til en ny måde at være helt afslappet på og til kun at tænke på mig selv i nuet, ledsaget af skålenes lyd og ikke mindst vibrationerne, som jeg mærkede helt ind i kroppen.

Jeg ser helt klart frem til igen at være i disse rolige omgivelser og deltage – og lære mere om lydenes påvirkning. 

Det kan bestemt anbefales efter en stresset arbejdsdag: at nyde roen og lydenes afslappende virkning. 

– Hans