Ro til krop, sind og sjæl

Klangmeditation februar 2024

Kom og vær med til klangmeditation, som afholdes hos Klang og velvære i Allerød. Her lader vi kroppen finde ro og rum til at regenerere til lyd og toner, der beroliger, afspænder og centrerer os i vores inderste. 

Meditative aftener med klang- og lydhealing

Aftener, der kalder på kærlig selvomsorg, ro og indre healing.

Kom og lad dig forkæle med et par smukke og sanselige aftenstunder, hvor du genfinder roen og når ind til din indre kerne og dybde i dig.

I trygge og rolige omgivelser får du mulighed for at overgive dig til klangens lyd og toner og lade vibrationerne komme helt tæt på.

For hver gang vi mødes, vil du opleve at kunne stå stærkere i dig selv med genvundet ro, fornyet overblik og et beroliget nervesystem. Jeg holder et kærligt rum, hvor du kan komme med det, som er i dig.

Mit fokus som klang- og lydhealer er at skabe meditative lydrejser, der blidt og nænsomt kan føre krop og sind ind i roen.

Klangmeditation hos Anne
Torsdag d. 1/2 og 15/2
Kl. 19 – 20.30

Kr. 195,- for 1 aften pr. pers.

Alle er velkomne!

At overgive sig til den dybe ro, der ligger i lyden af de meditative tibetanske klangskåle, er meget healende for både krop og sjæl. 

Klangmeditation er en dyb og restituerende afspænding, der går helt ind på celleplan og beroliger vores nervesystem, nedsætter hjernebølgerne og nærer den indre ro.

Klangenes vibrationer og lydfrekvenser renser kroppen for uro, stress og angst og afbalancerer blidt og nænsomt følelses-mæssige spændinger i krop og sind.

Praktisk info

Der er plads til 6 deltagere pr. klangaften.

Klangmeditationen foregår under hyggelige former i min stue.

Jeg bor i en lejlighed på 1. sal, fredsommeligt beliggende tæt på skov og natur. Kun få minutters gang fra Allerød station (gratis parkering ved ejendommen).

Udstyr – hvad skal jeg have med?
Du vælger selv, om du vil ligge ned eller sidde i en af mine sofaer. Jeg har madrasser til at ligge på. Medtag egne tæpper, som du kan ligge på/have over dig og evt. sokker og en lille pude.

Undervejs bruges klang- og syngeskåle, gong, vindspil og andre healende lydinstrumenter.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til en hyggelig aften sammen.

Kærligst Anne

PS Bliver du forhindret i at deltage en af aftenerne, er du naturligvis velkommen til at give din plads videre til en anden. Blot giv mig besked.

KLANGMEDITATIONER I ALLERØD

Lidt om hvad andre har oplevet:

“Giv dig selv den vidunderlige gave at prøve de her meditationer. Det er næring til sjælen”. – Heidie Karlson

“Min varmeste anbefaling! Den perfekte gave til dig selv eller en anden du holder af. Anne åbner det mest vidunderlige rum af lyd og nærvær. Det skaber mulighed for at komme helt ned i gear og komme helt tæt på sin egen indre ro og kerne”. – Anja Smed

“Det er virkelig et skønt rum, hvor min krop kan give helt slip. Det har jeg ikke prøvet andre steder før”. – Marie Louise

“Jeg har været til klangaften hos Anne for første gang, og det bliver helt sikkert ikke den sidste! Jeg er virkelig overrasket over oplevelsen, som var noget ganske særligt. Jeg var ret stresset, men da jeg lagde mig ned, tog det ikke lang tid, før de magiske lyde overtog og guidede mig hen i et andet univers af ro, velvære og total afslapning. Anne virker meget intuitiv, nænsom og dygtig til det, hun laver, og da tiden var gået tænkte jeg, øv allerede. Her kunne jeg godt have ligget en time mere…” – Heidi Knudsen 

Beroligende klang i Allerød

TILMELDING

BOOK DIN PLADS

Kr. 195,- for 1 aften pr. pers.

Du tilmelder dig klangaftenerne ved at udfylde formularen nedenfor. 

Jeg bekræfter herefter din tilmelding via SMS og sender betalingsanvisning samt yderligere praktisk info og adresse.

Når din betaling er modtaget, er din plads sikret.

Ønskede klangaftener:

4 + 2 =