+45 3151 8345 atoxvaerd@gmail.com
En hurtig genvej til
Ro og afstresning

Klangmeditation

Med lydhealing

Lig ned… Slap af… Nyd…

Jeg tilbyder klang- og lydmeditationer for grupper i bl.a. yoga-centre. Alle kan deltage, da det ikke kræver erfaring med meditation for at kunne deltage. Lyd og toner fra klangskåle virker meget afstressende, og de fleste oplever en behagelig ro både under og efter klangmeditationen. Undervejs bruger jeg også gong, vindspil og andre meditative lydinstrumenter.

 

Sådan foregår det

Du ligger ned og slapper af på en madras/yogamåtte med tæppe over dig, mens lydene fra klangskålene guider dig ned i en afspændt tilstand, hvor du synker dybere og dybere ind i roen og oplever en helt særlig følelse af at være dybt tilstede i dig selv…og i nuet.  

Lad lydene afstresse dig

Klanglydene hjælper blidt og kærligt med at få genskabt din indre ro, og lydfrekvenserne er samtidig med til at aktivere kroppens egen selvhelingsproces. 

Klangmeditation er en effektiv og blid metode til dyb og restituerende afspænding, hvor krop og sind genfinder ro og balance.

Du vil mærke, hvordan du afstresses og beroliges af lyden fra de bølgende og vibrerende toner, som bevæger sig ud i rummet og skaber en forløsende energi, der afbalancerer og healer både nerve- og energisystem (chakraer). 

 

private klangevents

Med nærvær og Ro

Hvis du kan samle en gruppe på 6-8 (eller flere) fx veninder, venner, kolleger, familie eller naboer dukker jeg gerne op hjemme hos dig eller på din arbejdsplads og skaber rammerne for et anderledes og mindfult indslag, hvor I forkæles med de smukke lyde og oplever den helt særlige og vitaliserende energi fra klangskålene.

Det kan fx være som en start eller afrunding på en teambuildingsdag eller en indlagt pause i forbindelse med en krævende kursusdag. De afspændende lyde og lydfrekvenser fra klangskålene skaber mulighed for, at den enkelte deltager kan få et løft i energien og finde ind til nærvær og fornyet ro og overblik.

Varighed 45 min. eller efter nærmere aftale.  

OBS Klangmeditation kan også foregå siddende på stole

Artikel i Allerød Nyt

Klik her for at læse.

   Lad klangskålenes blide vibrationer og fredfyldte toner lede dig ind i en dyb tilstand af ro – 
og mærk hvordan du blidt og nænsomt fyldes med vitaliserende energi og lethed i krop og sind