+45 3151 8345 atoxvaerd@gmail.com
En hurtig genvej til
Ro og afstresning

Klangmeditation

Med lydhealing

EN NÆRVÆRENDE LYDREJSE FOR KROP OG Sjæl

Ind imellem løber vi tør for energi – særligt når vi glemmer at give os selv et pusterum. Klanghealing med lyd/meditation er en unik og meget effektiv form for afspænding, hvor klanglyde blidt hjælper med at afbalancere krop og sind, og derved genskabes den indre ro. 

Anne fortæller: “At lytte til de smukke og beroligende lyde har en fantastisk afslappende virkning. Man kan sætte mange ord på, men det er noget, som skal prøves, før man kan snakke med om, hvad det gør ved en. De fleste oplever en behagelig indre ro. En meget sansestimulerende oplevelse, hvor man overgiver sig totalt til nuet og sig selv. Efter seancen er man langt mere beroliget og grounded“.

Alle kan deltage, og det kræver ikke forudgående erfaring med meditation.

Klangmeditation er en effektiv og blid metode til dyb og restituerende afspænding, hvor krop og sind genfinder ro og balance. 

Jeg arrangerer klang- og lydhealing med dybdeafspænding for grupper i samarbejde med bl.a. yogalærere.   

Sådan foregår det

Du ligger ned og slapper af på en madras/yogamåtte med tæppe over dig. Imens fører lydene fra klangskålene dig ned i en afspændt tilstand, hvor du synker dybere og dybere ind i roen og oplever en helt særlig følelse af at være tilstede i dig selv og i nuet. Du vil mærke, hvordan lydbølger og overtoner fra klangskålene nænsomt fører dig ud på en fantastisk rejse i klangskålenes magiske univers, hvor man får mulighed or at overgive sig totalt til det, som er…lige her og nu.

Brugt til at opnå visdom i årtusinder: Klangskålene, som jeg benytter, er håndbankede og specialfremstillet efter gamle tibetanske traditioner i Nepal, hvor man gennem årtusinder har brugt lyd til meditative, åndelige og terapeutiske formål. 

Lyd der afspænder i dybden

Klanglydene hjælper kroppen ned i en afspændt tilstand og derved genskabes den indre ro. 

Du vil mærke, hvordan du bliver dejlig beroliget og afstresset af at lytte til klanglydene, der afbalancerer og giver ro og healing til både nerve- og energisystem.

Samtidig er klangen med til at skabe en meditativ tilstand i vores hjernebølger, der sænkes og kommer ned i afslapningsniveau (alpha/theta).

Jeg bruger både klang- og syngeskåle, men også lyd fra gong, vindspil, rainstick samt andre meditative lydinstrumenter, som er med til at skabe en helt særlig lydrejse med forløsende og vitaliserende lyde.

"Stort tak Anne for en fantastisk aften i lydmeditationens tegn på Danstruplund. Det var en skøn oplevelse, som jeg længe har set frem til. At blive ført trygt og sikkert gennem et væld af klang og lyde, som fik kroppen til at svælge af ro, glæde og varme. Helt fantastisk!" - Bettina Cervin

private klangevents

Med nærvær og Ro

Hvis du kan samle en lille gruppe veninder, venner, familie eller naboer (min. 6 pers.) dukker jeg gerne op og skaber rammerne for et anderledes og mindfuldt indslag, hvor I sammen får en smuk meditativ oplevelse. 

Det kan også være på din arbejdsplads sammen med kolleger. Fx som afrunding af en teambuildingsdag eller blot som en velfortjent og groundende pause i forbindelse med en krævende kursusdag.

Varighed: ca. 60 min., eller efter nærmere aftale. Pris fra kr. 250 pr. person afhængig af antal deltagere og transporttid m.v.  

Klangmeditation kan både foregå enten siddende på en stol eller liggende på en madras, stoleunderlag, yogamåtte eller hvad man nu har. 

 

Artikel i Allerød Nyt

Klik her for at læse.

 Lad klangskålenes blide vibrationer og fredfyldte toner lede dig ind i en dyb tilstand af ro – 
og mærk hvordan du blidt og nænsomt fyldes med vitaliserende energi og ny lethed i krop og sind