+45 3151 8345 atoxvaerd@gmail.com
En hurtig genvej til
Ro og afstresning

Klangmeditation

Med lydhealing

Lig ned… Slap af… Nyd…

Jeg tilbyder klang- og lydmeditationer for grupper i bl.a. yoga-centre. Alle kan deltage, da det ikke kræver erfaring med meditation for at kunne deltage. Lyd og toner fra klangskåle virker meget afstressende, og de fleste oplever en behagelig ro både under og efter en klangmeditation. Undervejs bruger jeg også gong, vindspil og andre meditative lydinstrumenter.

Sådan foregår det

Du ligger ned og slapper af på en madras/yogamåtte med tæppe over dig, mens lydene fra klangskålene guider dig ned i en afspændt tilstand, hvor du synker dybere og dybere ind i roen og oplever en helt særlig følelse af at være dybt tilstede i dig selv…og i nuet.  

Lad lydene afstresse dig

Klanglydene hjælper blidt og kærligt med at få genskabt din indre ro, og lydfrekvenserne er samtidig med til at aktivere kroppens egen selvhelingsproces. 

Klangmeditation er en effektiv og blid metode til dyb og restituerende afspænding, hvor krop og sind genfinder ro og balance.

Du vil mærke, hvordan du afstresses og beroliges af lyden fra de bølgende og vibrerende toner, som bevæger sig ud i rummet og skaber en forløsende energi, der afbalancerer og healer både nerve- og energisystem (chakraer). 

private klangevents

Med nærvær og Ro

Hvis du kan samle en lille gruppe veninder, venner, kolleger, familie eller naboer dukker jeg gerne op hjemme hos dig og skaber rammerne for et anderledes og mindfult indslag, hvor I forkæles med de smukke lyde og oplever den både beroligende og vitaliserende energi fra klangskålene.

Det kan også være på din arbejdsplads som forebygning af stress eller fx som en god start på dagen, afrunding af en teambuildingsdag eller blot en velfortjent og vitaliserende pause i forbindelse med en krævende kursusdag.

De afspændende lyde og lydfrekvenser fra klangskålene skaber mulighed for, at den enkelte deltager kan få et løft i energien og finde ind til nærvær og fornyet ro og overblik.

Varighed 25 – 45 min. eller efter nærmere aftale.  

Klangmeditation kan både foregå liggende på madrasser/yogamåtter eller siddende på en stol

 

Artikel i Allerød Nyt

Klik her for at læse.

   Lad klangskålenes blide vibrationer og fredfyldte toner lede dig ind i en dyb tilstand af ro – 
og mærk hvordan du blidt og nænsomt fyldes med vitaliserende energi og lethed i krop og sind