+45 3151 8345 atoxvaerd@gmail.com
En hurtig genvej til
Ro og afstresning

Klangmeditation

Med lydhealing

Lig ned… Slap af… Nyd…

Jeg tilbyder klang- og lydmeditationer i bl.a. yogacentre. 

De mange overtoner som syngeskålene frembringer når de bliver anslået, har en gavnlig virkning på både vores fysiske krop og på vores sind. 

Lyd og tonerne fra klangskålene virker meget afstressende, og de fleste oplever hurtigt at kunne give slip på tankemylder og overgive sig til de smukke og beroligende toner. 

Det er primært klang- og syngeskålene jeg spiller på ved en klangmediation, men jeg bruger også gong, vindspil, rainstick og små blide klokker undervejs. hvilket er med til at skabe et varieret rum af forløsende og vitaliserende lyde.

Sådan foregår det

Du ligger ned og slapper af på en madras/yogamåtte med tæppe over dig, mens lydene fra klangskålene guider dig ned i en afspændt tilstand, hvor du synker dybere og dybere ind i roen og oplever en helt særlig følelse af at være dybt tilstede i dig selv…og i nuet. 

Alle kan være med, og det kræver ikke erfaring med meditation for at kunne deltage.

Klangskålene, som jeg benytter, er håndlavede og specielfremstillet i Nepal efter gamle tibetanske traditioner, hvor man gennem tusinder af år har brugt lyd til meditative, åndelige og terapeutiske formål. 

Lad lydene afstresse dig

Klanglydene hjælper blidt med at få genskabt din indre ro, og lydfrekvenserne er samtidig med til at aktivere kroppens egen selvhelingsproces. 

Klangmeditation er en effektiv og blid metode til dyb og restituerende afspænding, hvor krop og sind genfinder ro og balance. 

Du vil mærke, hvordan du afstresses og beroliges af lyden fra de bølgende og vibrerende toner, som bevæger sig ud i rummet og skaber en forløsende energi, der afbalancerer og healer både vores nerve- og energisystem (chakraer). 

private klangevents

Med nærvær og Ro

Hvis du kan samle en lille gruppe veninder, venner, familie eller naboer (min. 6 pers.) dukker jeg gerne op og skaber rammerne for et anderledes og mindfuldt indslag, hvor I forkæles og får en smuk fælles meditativ oplevelse med beroligende og vitaliserende lyde fra klangskålene. 

Det kan også være på din arbejdsplads sammen med kolleger. Fx som afrunding af en fælles teambuildingsdag eller blot som en velfortjent og groundende pause i forbindelse med en krævende kursusdag.

De afspændende lyde fra klangskålene skaber mulighed for, at den enkelte deltager kan finde ind til fornyet ro og få et løft i energien.

Varighed: ca. 45-60 min., eller efter nærmere aftale. Pris fra kr. 150 pr. pers.. Afhænger af antal deltagere og transporttid m.v.  

Klangmeditation kan både foregå liggende på madrasser/yogamåtter eller siddende på en stol

 

Artikel i Allerød Nyt

Klik her for at læse.

 Lad klangskålenes blide vibrationer og fredfyldte toner lede dig ind i en dyb tilstand af ro – 
og mærk hvordan du blidt og nænsomt fyldes med vitaliserende energi og ny lethed i krop og sind