Nyd en skøn meditativ stund 

Klangmeditation MED lydHEALING

En klangmeditation er en smuk meditativ lydrejse i samvær med andre. Det er en meget sanselig oplevelse, hvor deltagerne ligger ned og slapper af til lyd samt toner og spil fra syngeskåle, klangskåle, gong og klokkespil m.v. 

”Det er i stilhedens øjeblikke, at vi finder ind til indre harmoni”

ET SKØNT PUSTERUM MED RO OG nærvær

Lyd der afspænder i dybden

Kom og lad dig transformere af det intense nærvær som denne form for meditation skaber i krop og sind, mens du slapper dybt af.

Lydrejsen afstresser og afbalancerer kroppen og skaber en behagelig meditativ tilstand i krop og sind.

Jeg bruger mine naturlige instrumenter undervejs: klangskåle, syngeskåle, gong, regnstav og klokker. Lyden af disse instrumenter er magisk.

Hvad kan du forvente?
• En intens og dyb oplevelse
• At komme ned i gear
• Give krop og sjæl mulighed for at restituere
• En lettere og roligere krop

Mit fokus som klang- og lydhealer er at skabe smukke dybdeafspændende lydmeditationer for deltagerne. Har du normalt svært ved at give slip, vil du undervejs have optimale muligheder for at nå helt ind til den totale afslapning.

Alle er velkomne, og det kræver ikke forudgående erfaring med meditation.

TIL DIG, DER IKKE

HAR PRØVET DET FØR

Anne Toxværd fortæller:

“Der kan sættes rigtig mange fine ord på, men jeg plejer at sige til dem, som ikke har prøvet en klangmeditation før: prøv det – det er magisk. Lydoplevelsen og den smukke nærende energi, der opstår undervejs, er i stand til at genoprette ro og nærvær i kroppen på helt ubeskrivelig vis.
Det er en meget behagelig og afstressende oplevelse, som man bør unde sig selv”.

“Stor tak Anne for en fantastisk aften i lydmeditationens tegn på Danstruplund. Det var en skøn oplevelse, som jeg længe har set frem til. At blive ført trygt og sikkert gennem et væld af klang og lyde, som fik kroppen til at svælge af ro, glæde og varme. Helt fantastisk!”

– Bettina Cervin

Klangskåle i yogastudie i Fredensborg

Kontakt Anne Toxværd for priser og nærmere aftale eller

brug kontaktformularen nederst på siden.

Booking af klang for private og mindre grupper

Book en klangoplevelse

Jeg arrangerer gerne med et klangarrangement/-meditation ud af huset, læs mere om forslag nedenfor. 

PRIVATE: Har du selv en lille gruppe, som du kunne tænke dig skulle opleve en lydrejse med klangskålenes spil? Det kunne være en eftermiddag/aften til en fødselsdag, polterarbend eller pigehygge, hvor I i fællesskab føres ud på en smuk meditativ lydrejse.

FIRMAER: Hvad med at forkæle dine kolleger med et mindfuldt indslag? Fx med under en teambuildingsdag eller blot som en velfortjent og nærværende pause efter en lang kursusdag. Lydrejsen kan foregå siddende på stole i et mødelokale. Hvis I er en stor gruppe, kommer vi to og spiller.

RETREATS: Klang- og lydhealing kan bruges på yogaretreats/stilhedsretreats el. lign. som en god og groundende start eller en skøn luksuspause til deltagerne, der clearer kroppen og energierne. Jeg kommer gerne i løbet af dagen og bidrager med et meditativt indslag med mine mange klangskåle. Det kunne være som en forkælende pause sidst på eftermiddagen, eller om aftenen, når dagens program er ved at være omme.

PRIS: Aftales individuelt. Afhænger af antal deltagere, indhold, transporttid m.v.

Lydrejsen kan foregå enten liggende på en madras/yogamåtte/stoleunderlag eller siddende på en stol alt afhængig af pladsforholdene.

YOGASTUDIER: Er du yogalærer og ønsker du samarbejde omkring event med klang i dit yogastudie? Det kan enten være med yoga først og derefter klang eller blot en solo klangmeditation uden yoga.

Kontakt mig for yderligere.

Artikel i Allerød Nyt

Da jeg i sin tid startede op med klangmeditation i Allerød hos Studie Yoga,
skrev Allerød Nyt DENNE ARTIKEL.

Vil du også have en klangoplevelse?

Du er altid velkommen til at kontakte mig. Skriv din forespørgsel her. 

11 + 1 =