+45 3151 8345 atoxvaerd@gmail.com
En hurtig genvej til
Ro og afstresning

Klangmeditation

Med lydhealing

GIV DIG SELV ET PUSTERUM 

Det er meget menneskeligt, at vi løber tør for energi, hvis vi glemmer at give kroppen et pusterum. Klangmeditation er en helt unik og meget effektiv form for afspænding, hvor klanglyde blidt hjælper med at genskabe ro og tilføre ny lethed til krop og sind. 

Anne fortæller om klangmeditation: “At lytte til de smukke og beroligende lyde fra klang- og syngeskåle har en fantastisk afslappende virkning og er noget, som skal prøves for at kunne snakke med om, hvad det gør ved en. De fleste oplever en behagelig indre ro, som breder sig i kroppen. En meget sansestimulerende oplevelse, hvor man overgiver sig totalt til roen og til nuet. Efter seancen er man langt mere grounded og i kontakt med sig selv, og kan gå hjem med fornyet energi og en skøn følelse af ro i krop og sind”.

Alle kan være med, og det kræver ikke forudgående erfaring med meditation for at deltage.

Klangmeditation er en effektiv og blid metode til dyb og restituerende afspænding, hvor krop og sind genfinder ro og balance. 

Jeg arrangerer klang- og lydmeditation i samarbejde med bl.a.yogalærere og laver også private arrangementer for grupper fx. på arbejdspladsen eller hjemme hos dig selv sammen med familie eller venner. 

Sådan foregår det

Du ligger ned og slapper af på en madras/yogamåtte med tæppe over dig. Imens fører lydene fra klangskålene dig ned i en afspændt tilstand, hvor du synker dybere og dybere ind i roen og oplever en helt særlig følelse af at være tilstede i dig selv…og i nuet. Du vil mærke, hvordan de mange lydbølger og overtoner fra klangskålene nænsomt fører dig ud på en fantastisk rejse i klangskålenes magiske univers, hvor man får mulighed or at overgive sig totalt til det, som er…lige her og nu… 

Brugt til visdom i årtusinder: Klangskålene, som jeg benytter, er håndbankede og specialfremstillet efter gamle tibetanske traditioner i Nepal, hvor man gennem årtusinder har brugt lyd til meditative, åndelige og terapeutiske formål. 

Lad lydene afstresse dig

Klanglydene hjælper kroppen ned i en afspændt tilstand og er med til at genskabe indre ro. 

Du vil mærke, hvordan du afstresses og beroliges af lyden fra de bølgende og vibrerende toner, der afbalancerer og giver ro og healing til både nerve- og energisystem (chakraer). 

Samtidig er klanglydene med til at skabe en meditativ tilstand i vores hjernebølger, der kommer ned i niveau (alpha).

Det er primært klang- og syngeskåle, jeg spiller på, men undervejs bruges også lyd fra gong, vindspil, rainstick samt andre meditative lydinstrumenter, som er med til at skabe et varieret rum af forløsende og vitaliserende lyde.

"Stort tak Anne for en fantastisk aften i lydmeditationens tegn på Danstruplund. Det var en skøn oplevelse, som jeg længe har set frem til. At blive ført trygt og sikkert gennem et væld af klang og lyde, som fik kroppen til at svælge af ro, glæde og varme. Helt fantastisk!" -Bettina Cervin

private klangevents

Med nærvær og Ro

Hvis du kan samle en lille gruppe veninder, venner, familie eller naboer (min. 6 pers.) dukker jeg gerne op og skaber rammerne for et anderledes og mindfuldt indslag, hvor I sammen får en smuk meditativ oplevelse. 

Det kan også være på din arbejdsplads sammen med kolleger. Fx som afrunding af en teambuildingsdag eller blot som en velfortjent og groundende pause i forbindelse med en krævende kursusdag.

Varighed: ca. 45-60 min., eller efter nærmere aftale. Pris fra kr. 150 pr. pers. afhængig af antal deltagere og transporttid m.v.  

Klangmeditation kan både foregå enten siddende på en stol eller liggende på en madras, stoleunderlag, yogamåtte eller hvad man nu har. 

 

Artikel i Allerød Nyt

Klik her for at læse.

 Lad klangskålenes blide vibrationer og fredfyldte toner lede dig ind i en dyb tilstand af ro – 
og mærk hvordan du blidt og nænsomt fyldes med vitaliserende energi og ny lethed i krop og sind