+45 3151 8345 atoxvaerd@gmail.com
Rene æsteriske olier

doTERRA olier

Den bedste kvalitet

100% rene olier 

Da jeg er gået hen og blevet overordenlig glad for de skønne doTERRA olier, er jeg i 2021 blevet forhandler af olierne.

Essentielle olier, eller æteriske olier som de også kaldes, er koncentrerede planteolier udvundet af naturen fra enten bark, blade, nåle, blomster, frugt, bær, frø, harpiks eller rødder.

Kemifri hverdag

Ved at bruge de plantebaserede olier fra doTERRA, er du sikker på, at benytte olier, der er 100% rene.

doTERRA er verdens førende æteriske olieproducent og producerer de sikreste og reneste olier, som er tilgængelig på markedet i dag.

Oliernes renhed gør, at mange af olierne også kan indtages for at understøtte en række sundhedsmæssige fordele. F.eks. kan de kommes i vegetabilske kapsler eller drikkes i vand, og du kan indtage dem direkte på tungen eller tilføje olierne i madopskrifter.

Hver olie har sine egne enestående egenskaber og duft, og der findes også olier, som kan bruges i forbindelse med massage, healing og meditation.

KØB MED RABAT: Du har mulighed for at købe doTERRAs olier og øvrige produkter hos mig – eller du kan også selv signe up og få en kundekonto gennem mig og få 25% rabat.

Prisliste findes her. Og du kan se udvalget af startpakker her.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du er nysgerrig efter at vide mere om olierne og mærke hvad de kan bidrage med af positive forandringer for dig og din sundhed, skønhed og dit emotionelle velvære. Der ligger så meget self-love i at benytte de olier, de løfter os på alle planer. De er både duftende, sansende og meget healende.

Kærligst Anne

DoTERRA olierne kan ikke købes i butikker, men kun via forhandlere, som ved eget brug har tilegnet sig erfaring med olierne, og derved kan anbefale og vejlede i brugen.

 

LÆS MERE her

Her finder du link til min shop:

mydoterra.com/annetoxvaerd/