+45 3151 8345 atoxvaerd@gmail.com
Rene æsteriske olier

doTERRA olier

Den bedste kvalitet

100% rene olier 

Essentielle olier, eller æteriske olier som de også kaldes, er koncentrerede planteolier udvundet af naturen fra enten bark, blade, nåle, blomster, frugt, bær, frø, harpiks eller rødder. Hver olie har sine egne enestående egenskaber og duft. 

Olierne fra doTERRA er rene og 100% plantebaserede og kan bl.a. bruges til:

Massage
Aromaterapi
Healing 
Meditation 
Fysisk, mentalt og følelsesmæssigt velvære

Oliernes renhed gør, at de fleste olier også kan indtages for at understøtte en række sundhedsmæssige fordele. De kan fx kommes i vegetabilske kapsler eller drikkes i vand og du kan indtage dem direkte på tungen eller tilføje olierne i madopskrifter. Derved kan olierne bruges som kosttilskud.

DoTERRA olierne kan ikke købes i butikker, men kun hos forhandlere, som ved eget brug har tilegnet sig erfaring med olierne, og derved kan anbefale og vejlede i brugen.

Jeg er selv meget begejstret for doTERRAs olier, som jeg har brugt gennem længere tid. Jeg bruger dem dagligt, både indvortes og udvortes, og de har virkelig gjort godt for mig på mange planer.

KØB MED RABAT: Du har mulighed for at købe doTERRAs olier gennem mig med 25% rabat – eller du kan også selv signe up som kunde og få tilsvarende priser.

Hvis du er blevet nysgerrig efter at stifte nærmere bekendtskab med de skønne olier, er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg udleverer også gerne duftprøver.   

Kærligst

Anne

 

 

LÆS MERE her

mydoterra.com/annetoxvaerd/