+45 3151 8345 atoxvaerd@gmail.com
  behandlinger

Klang- og lydhealing

Klang- og lydhealing har været anvendt i Østen og i den buddhistiske kultur igennem årtusinder. Det er en fredfyldt stund, der skaber ro og nærvær ❤︎ 

Og en særlig effektiv metode til restitution og heling, når vores krop eller sind er stresset eller i ubalance.  

 

Klangmeditation 

Klangmeditation foregår i grupper. 

Du ligger ned og slapper af på en madras/yogamåtte med tæppe over dig, mens de smukke lyde fra klangskålene guider dig ind i en afspændt tilstand, hvor du synker dybt ind i roen og oplever en helt særlig følelse af ren væren.

En tilstand hvor dit nervesystem afspændes, hjernebølgerne nedsættes og kroppens energisystem bringes tilbage i balance.

Healingsenergien fra lydene hjælper på en blid og kærlig måde med til at genskabe din indre ro.

Lydvibrationerne aktiverer samtidig kroppens egen healingsproces.

Undervejs bruger jeg også gong, vindspil og andre meditative lydinstrumenter, der er med til at skabe et varieret rum af vitaliserende og forløsende lyde. 

Klangmassage 1:1

Du er fuldt påklædt og ligger behageligt på en briks med et blødt tæppe over dig. Jeg slår klangskålene an og anbringer dem omkring dig og på dig, og spiller blidt og afdæmpet på skålene undervejs.

Klanglydene hjælper dig ind i en behagelig ro, hvor du mærker kontakten til dig selv på ny.

Nogen har blot brug for en “her og nu behandling”, som kan afstresse og vitalisere krop og sind.

Andre har brug for flere behandlinger, hvor der sættes gang i en dybere healingsproces hen mod større vedvarende indre ro, hvor dybereliggende stress og ubalancer i kroppen reduceres.

Behandlingen kan kombineres med et samtaleforløb/coaching, hvis du har brug for det (se mere under klangterapi). 

Klangterapi 1:1

Klangterapi er en kombination af samtaleterapi og klangmassage, og er særlig velegnet for dig, der står i en krise eller overgangsfase i livet eller er i tvivl om, hvilken vej du skal gå.

Tiden fordeles ligeligt mellem en indledende samtale og herefter klangmassage.

De afstressende og beroligende klanglyde gør, at du kommer ned i en så dyb afslappet tilstand, at du bliver mere tilstede og nærværende i din krop. Samtidig beroliges nervesystemet og hjerneaktiviteten nedsættes og kommer ned i ro (theta niveau).

Du vil opleve, at tankestrømmen aftager, og uro og forvirring stilnes. 

Lydene skaber ro, nærvær og fornyet klarhed til at mærke hvilken vej, der er den rigtige for dig at gå – og dermed er du bedre i stand til at handle på det, der er vigtigt i dit liv lige her og nu.

Sagt med andre ord er klangterapi en hjælp til at føre dig fra hovedet og ned i kroppen og ind til dit hjerte, hvor svarene ligger.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre nærmere om mine behandlinger, og hvad jeg kan tilbyde