+45 3151 8345 atoxvaerd@gmail.com
  behandlinger

Klang- og lydhealing

Klang- og lydhealing har været anvendt i Østen og i den buddhistiske kultur igennem årtusinder. Det er en fredfyldt stund, der skaber ro og nærvær ❤︎ 

Og en særlig effektiv metode til restitution og heling, når vores krop eller sind er stresset eller i ubalance.  

 

Klangmeditation

Klangmeditation foregår i grupper. Du ligger ned og slapper af på en madras/yogamåtte med tæppe over dig, mens de smukke lyde fra klangskålene guider dig ind i en afspændt tilstand, hvor du synker dybt ind i roen og oplever en helt særlig følelse af ren væren.

En tilstand hvor dit nervesystem afspændes, hjernebølgerne nedsættes og kroppens energisystem bringes tilbage i balance.

Healingsenergien fra lydene hjælper på en blid og kærlig måde med til at genskabe din indre ro.

Lydvibrationerne aktiverer samtidig kroppens egen healingsproces.

Undervejs bruger jeg også gong, vindspil og andre meditative lydinstrumenter, der er med til at skabe et varieret rum af vitaliserende og forløsende lyde. 

Klangmassage

Du er fuldt påklædt og ligger behageligt på en briks med tæppe over dig. Jeg slår klangskålene blidt an og anbringer dem omkring dig og på dig, og spiller roligt og afdæmpet på skålene undervejs.

Klanglydene hjælper dig ind i en behagelig ro, hvor du mærker kontakten til dig selv på ny.

Nogen har blot brug for en “her og nu behandling”, som kan afstresse og vitalisere krop og sind.

Andre har brug for flere behandlinger, hvor der sættes gang i en dybere healingsproces hen mod større vedvarende indre ro, hvor dybereliggende stress og ubalancer i kroppen reduceres.

Behandlingen kan kombineres med et samtaleforløb/coaching, hvis du har brug for dette.

Reikihealing

Jeg tilbyder også reiki healing, som er en healingsform, hvor jeg er kanal for universets healende lys- og kærlighedsenergi.

Energien transformeres via mine hænder, som jeg enten lægger på dig i forskellige positioner eller holder henover din krop, der hvor du måtte have brug for det.

Jeg bruger indledningsvis mine klangskåle til at skabe en behagelig ro og grounding af dig, inden jeg går i gang med healingen.

Healing er, ligesom klangmassage, en blid holistisk behandlingsform, der hjælper og understøtter kroppen i dens restitutions- og healingsproces. 

Uanset om du vælger klangmassage eller reiki healing vil sessionen blive tilpasset og afstemt udfra dine ønsker og behov, inden vi starter op.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre nærmere om mine behandlinger, og hvad jeg kan tilbyde