+45 3151 8345 atoxvaerd@gmail.com
Behandlinger

Klang- og lydhealing

At lytte til klang er en særdeles effektiv metode til ro og restitution.

Lydene påvirker vores parasympatiske nervesystem positivt og vores hjerneaktivitet nedsættes til dyb alfa/theta tilstand. Det fremmer den indre ro og giver optimale betingelser til at regenerere, til at heale og til at få renset krop og sind for uro, stress og spændinger.  

Klangmeditation (for grupper)

Klangmeditation forgår i mindre grupper, hvor du ligger ned og slapper af på en madras/yogamåtte med tæppe over dig, mens klangen guider dig ind i en afspændt tilstand, hvor du synker dybere og dybere ind i roen og oplever en helt særlig følelse af fordybelse i nuet og væren med dig selv.

En behagelig tilstand hvor nervesystemet beroliges, hjernebølgerne nedsættes til alpha / theta niveau og kroppens energier cleares.

Klanglydene og deres frekvenser søger ganske enkelt at udligne, hvad der måtte være i ubalance i os og genskabe ro og balance.

Undervejs bruges også gong, klokke- og vindspil samt andre meditative og vitaliserende lydinstrumenter.

Læs mere her.

Klangskål med blomster i

Klangmassage m/klanghealing (1:1)

Du er fuldt påklædt og bliver puttet behageligt på min massagebriks med et lunt tæppe over dig.

Jeg slår klangskålene an og bruger min intuition som guide til at fornemme, hvor du har brug for at skålene anbringes på din krop undervejs.

Klanglydene er i stand til at berolige og afbalancere krop og sind, så man opnår indre ro og balance.

Nogen har blot brug for en “her og nu behandling”, som kan afstresse og vitalisere krop og sind.

Andre har brug for flere behandlinger, hvor der sættes gang i en dybere healingsproces hen mod større vedvarende indre ro, hvor dybereliggende stress og uro i kroppen afhjælpes.

Behandlingen kan kombineres med et samtaleforløb, hvis du har brug for det (læs mere under klangterapi).

Læs mere under FAQ (oftest stillede spørgsmål om mine behandlinger), link her.

Klangterapi m/klangmassage og healing (1:1) 

Klangterapi er en kombination af samtale og klangmassage, hvor vi starter ud med snak om, hvor du er i livet og hvilke problemstillinger, du står overfor. 

Når du er klar til at lægge dig på min briks, bliver du behageligt puttet under et varmt tæppe. 

De afstressende og meget beroligende klanglyde fører dig ned i en dyb afspændt tilstand, hvor nervesystemet afbalanceres og hjerneaktiviteten nedsættes (alpha / theta niveau), hvilket beroliger og stilner sindet.

Lydene hjælper med at genskabe den fornødne ro og stilhed inden i dig.

Klangterapiformen er en hjælp til at få fornyet klarhed og komme ned i kroppen som hjælp til at finde svar, og er særligt effektiv at bruge, hvis man er i en periode af livet, hvor man står foran en skillevej og skal træffe valg. Når du  mærker denne indre ro, er det meget lettere at lytte indad og finde svar, og lade hjertet guide hvilken vej, der er den rigtige at gå.

Klang er ren velvære for alle.

Både for børn, voksne samt for unge som ældre